A ja tam uważam że jako muzycy powinni zarabiać na muzyce bo poświęcili temu swoje całe życie, nie nadają się do żadnej innej pracy, a poza tym robią za te pieniądze to, czego ani ja ani nikt z tu obecnych nie zrobi
I nie plujcie się że nie prawda, bo prawda, żadne z Was nie będzie w stanie przez 25 lat przyciągać takiej rzeszy fanów i cieszyć takim rozgłosem, więc dajcie im i ich pieniądzom spokój
To co przemawia przez osoby piszące że ten a ten się sprzedał to po prostu zazdrość w najczystszej postaci, bo nikt im złamanego grosza nie zapłaci za zrobienie tego co lubią albo nawet kochają
Czas się z tym pogodzić
Nie chcę żeby Ron odchodził, ale z pełną świadomością mówię, że go rozumiem i w jakimś tam sensie nawet popieram. Ron chciał mieć zespół (co było widoczne doskonale w wywiadzie który dosłownie wrył mi się pamięć - tym ze słowami "Nie mamy nawet wspólnego zdjęcia"), tymczasem zapewne czuje się tu jak "najemnik Axla"
Ale to oczywiście wina nie tylko Rudego ale RÓWNIEŻ tych wszystkich pozbawionych słuchu, wiedzy muzycznej oraz odrobiny dobrego gustu, konserwatywnych bufonów dla których każdy kto nie nosi cylindra, nie ma długich kręconych włosów i nie nazywa się Slash jest z góry skreślony na zasadzie - nie rozumiem tego co on gra, dla mnie to za dużo 'napierdalania' po skalach, ale i tak jest ******* bo nigdy, ale to przenigdy nie zagra tak jak Slash.
Aha, dodatkowo jak znaleźli kogoś kto jest w stanie zagrać podobnie jak Slash to z miejsca narodził się nowy hejt - nie, on jest zdecydowanie zbyt podobny do naszego idola, gra niemal tak samo, też nosi kapelusz, swego czasu też był widywany ciągle z fajkiem... straszny pozer z tego Slashby.
Z góry mówię - nie będę odpisywać na zaczepki ludzi którym nie spodobało się to co właśnie o nich napisałem