REWELACJA-Axl czarował publiczność,publiczność czarowała jego
Zagrali stosunkowo długo i jedyne do czego mogę sie przyczepić to brak T.W.A.T<no i opcjonalnie Rocket Queen> Głos Axla wyśmienity bardzo mocny;ktoś pisał,że słaby,chyba byliśmy na innym koncercie,albo w młynie było słychać inaczej;jedynie przy I.R.S coś nie tam-nie wiem,czy ten kawałek jest taki trudny do zaśpiewania,czy jak. Kiedy Axl zapytał,kto jest jego drugim przyjacielem wydarłem się,że Izzy-może ktoś słyszał
Atmosfera była kapitalna-co ciekawe wg rozpiski Gunsi wyszli przed czasem
,więc byłby to podwójnie historyczny show.Jak ktoś wspominał podczas Patience owinął sie polską flagą i to było niesamowite,dosyć długo tak chodził
Inni gitarzyści i reszta w zasadzie bledli przy Axlu,ciężko było nadążyć za nim wzrokiem:D Izzy oczywiście wystąpił.Zagrał w :Think about you,My Michelle,Nightrainie i Paradise City.Co ciekawe często podchodził do początku sceny,w sumie blisko fanów,czym mnie zaskoczył. Dobrze zaprezentowali sie gitarzyści,chociaż ich sola nie były jak dla mnie rewelacją,może zbyt wiele oczekiwałem.No,ale dodam,ze sola Slasha oprócz Godfathera też jak dla mnie rewelacją nie były nigdy
Nagłośnienie w porządku,efekty specjalne ponad przeciętne.
Teraz kilka pytań do osób bardziej zorientowanych:
1) Jaka konkretnie była reakcja Axla na róże? Byłem spory kawałek od sceny,więc nie widziałem za bardzo jakie emocje rysują sie na twarzy Rose'a.
2) Czy któryś z transparentów pokazywanych ludziom przez Axla był transparentem
naszego forum?
3) Dlaczego nie było zaśpiewane Sto lat,co?
Zaraz bany będą
4)I dla osób znających angielski i wsłuc**jących się w to,co mówił Axl.
Na heretoday przeczytałem,ze Axl w pewnym momencie powiedział bad joke about polish girls. Starałem się wsłuchiwać w każde jego słowo,ale nic takiego nie kojarzę,bądź nie zrozumiałem. Ktoś coś wie na ten temat?
Trochę to dziwne w kontekscie flagi podczas Patience.