Witam tutejszych fanów zespołu Guns n' Roses
Prześledzone przeze mnie 19 stron tego tematu przeszło dość szybko, wahałam się co do zarejestrowania się na tej stronie, aczkolwiek zaryzykowałam i oto jestem.
Ale wracając do tematu to wydaje mi się, że te 19 stron nie mówią wprost co można zrobić. Bywały komentarze typu "czy mogę ubrać niebieskie spodnie?" Ludzie to nie samosia ani inne portale społecznościowe. Nie myście sobie o mnie "O zarejestrowała się, szpanuje i nam już rozkazuje"
Do sprawy chcę dojść spokojnie, lecz mimo, że do lipca jeszcze masa czasu to jednak ten czas zleci bardzo szybko i lepiej już dokładnie się dogadywać kto co przynosi. Rozumiem, że przynosimy róże na 100% okay, okay ale coś jeszcze należy zrobić?
Uważam, że należy także ustalić kto robi jakieś plakaty czy kto przyniesie jakieś "prześcieradło" z logo
Oglądałam wczoraj na yt koncert gnr w PL hmm byłam w maciupkim szoku gdy na koniec koncertu ludzie dziękowali i wykrzykiwali inne słowa no a w szoku byłam maciupkim bo wiem na co stać POLSKĄ PUBLICZNOŚĆ. Ehh znowu wyszłam z tematu. Ktoś wspominał, że można byłoby zaśpiewać jakąś piosenkę. Niezły pomysł, ale trudno wychwycić moment odpowiedni do śpiewania i jeszcze nie wiadomo czy każdy by śpiewał.
Mam nadzieję, że nie będzie dużo komarów w wakacje
Będę wdzięczna gdy mnie zbyt mocno nie zjedziecie, bo się szybko stresuję w takich sytuacjach