Hehehe udało się przebrnąć przez te wszystkie posty
Zawsze sądziłam, że to forum raczej fanów GnR a nie antyfanów. Dzisiaj jednak zrozumiałam, że byłam w błędzie. Tyle tu nienawiści do Axla lub innych członków, że szok
Co do występu to obejrzałam te 3 utwory, które zgrali i nie mam żadnych skrajnych opinii na ten temat. Czy by wystąpili czy nie, nie bojkotowałabym nikogo z nich... Wporzo, że wystąpili, Myles mi w ogóle nie przeszkadza aczkolwiek uważam, że tu nie dał rady na wokalu (ale to moja opinia i bynajmniej to nie powoduje u mnie jakiejś niechęci do niego). Jakby zaśpiewał ktoś inny też by nie było problemu. Jeśli niektórzy się czepiają, że Axl nie wystąpił to co mieli puścić z playbacku? hehe. Moim zdaniem nikt go nie jest w stanie zastąpić ale znowu bez przesady z tą krytyką. A chętnie bym zobaczyła na tym miejscu Bacha
co do Axla to jak ktoś się zastanawiał czy oglądał galę i czy będzie mu żal - to nie sądze;] myśle, że ma wyj***ane na to. I nie mam z tym problemu, że go nie było
Nie mam do jego postępowania żadnych zastrzeżeń. A jak się komuś nie podoba to ma pecha. I ta promocja książki czy płyty... jeśli nawet to w dupie to mam... mam ich za to przestać lubieć czy jak, jakie to ma w ogóle znaczenie czy się promowali czy nie... ja pitole zostali zaproszeni i za to, że wystąpili to już są skreśleni? omg ! każdy orze jak może
i wkurzają mnie wrzuty axl i jego banda czy najemnicy
axl to GnR i tyle.