CANIS, prosze nie czytaj tego!!!
Musze to napisać, bo zaraz mi mózg eksploduje! WTF?!!! Co to kur*a za poj*b z tego axla jest
Jak Ty tam wytrzymałaś w jego towarzystwie. Ja chybabym wyleciała stamtąd z krzykiem "spier* ty j***ny idioto, fuck you". Szlag mnie trafia jak to czytam, co to za durny jak but poj*b
Od dawna wiedziałam że jest *********m chu** ale nie wiedziałam że aż tak! Kur*a, jak można być tak durnym porytym niedorypem! Właśnie straciłam resztki szacunku do jego osoby, bo to nie mieści się w głowie. A te lizodupy
Co to kur*a jest??? Skarpety mu zakładać? Może niedługo będą mu tyłek podcierać!
A axel to pieprz*ny laluś zakchany w sobie i pieprz*na primadona i nic więcej!!! Pożal-sie-Boże-"profesjonalista", jaki kur*a profesjonalista??? Pieprz*ny zj*b raczej! Nie wierzyłam jak czytałam tą recenzję! Mam ochote przywalić mu w ten jego pusty łeb
Moje nerwy zostały nadszarpnięte tak że chyba już nigdy nie powiem o nim niczego pozytywnego, no bo niby co ma być w nim pozytywnego? A no kur** nic!!! Ne wiem JAK można lubić takiego człowieka?! Każdy kto jest fanką/fanem axla powinien to przeczytać!
Że też wcześniej tej recenzj nie przeczytałam
DJ pupilek akaczący koło axelka?? Widać DJ chyba nie ma szacunku do samego siebie, tak samo jak ci którzy mu zakładają skarpety albo każą to robić! Wielmożny szacowny pan axel, kur*a, aż sie żyć odechciewa
Ja sie dziwie tym muzyką że chcą z nim grać i każdemu kto przebywa w jego obecności. Nic dziwnego że żadna dziewczyna go nie chce. Chyba był normalniejszy kiedy nie miał tyle kasy, za czasów AFD. Ja nie pojmuje jak można być takim pierdo***ym zadufanym w sobie idiotą?! Brak mi słów po prostu
Sory Zqyx, ale musiałam
§ 1. Osoby odpowiedzialne za serwis mogą czasowo lub trwale pozbawić użytkownika prawa do korzystania z usług serwisu, jeśli zachowanie użytkownika narusza niniejszy regulamin, przepisy prawa powszechnie obowiązującego, a także normy obyczajowe, dobrego wychowania lub moralne.
§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.// Canis nie musiała ale ja przeczytałem. Slither