Ale do czego tu się odnosić? Do tego, że szukasz drugiego dna w jego wypowiedziach? korwin powinien być patronem emo - nikt go nie rozumie Naprawdę poprawiacie mi humor w tym temacie, ale szkoda trochę mi czasu pisać, skoro dyskusja z wami to jak rzucanie grochem o ścianę. No ale będę chociaż tu zaglądał... i oczywiście donosił w razie czego!
A, no i jeszcze tylko do jednego się odniosę:
to chyba jest normalne, że jak się ma jakieś poglądy krytykuje się kogoś o przeciwnych poglądach.
https://www.youtube.com/watch?v=R4YL9WARLjo
To jest normalne? A przepraszam, przecież powiedział to korwin, czyli zapewne miał na myśli to, że jako mąż stanu szanuje i akceptuje socjalistów, ale jako jego prywatny pogląd, to chętnie by pozwolił nas rozstrzelać
W tym poście właściwie po raz kolejny potwierdziłeś to, co napisałem o Tobie wcześniej, w poście w którym stwierdziłem FAKT, a który Tyś wielce obrażony jaśnie panie zaraportować raczył.
Pieprzysz jakieś farmazony że "doszukujemy się drugiego dna" w wypowiedzi Korwina, a za chwilę podsuwasz w tym temacie jakieś krótkie filmiki (jak ten z PE, w którym najpierw Korwina zakrzyczeli a potem on sam nie zdążył dokończyć wypowiedzi, bo mu mikrofon wyłączyli) czy wyrwane z kontekstu fragmenty wypowiedzi, chyba specjalnie tak ucięte, żeby przedstawić Korwina jako ostatniego łajdaka i wariata.
Tak robią MANIPULATORZY, względnie wybitne tępaki wierzące we wszystko co im Wybiórcza podsunie, nie zaś ludzie pragnący dyskusji na poziomie. Bo gdybyś dyskutował na poziomie, wrzuciłbyś tutaj coś dłuższego czy link do jakiegoś wpisu z bloga Korwina, a następnie wskazał, co Ci się nie podoba w głoszonych przez niego poglądach. A tego nie zrobiłeś niestety. Jesteś tylko kolejnym manipulatorem i pieprzonym internetowym trollem, na którego szkoda tracić cenny czas.