O ile wiem Lewemu było w pewnym momencie zdecydowanie bliżej do Realu, ale ten pociąg chyba już odjechał. I raczej nic nie wskazuje na to, żeby już teraz planował odejść, a co będzie w przyszłości to czas pokaże. Obstawiam, że zakończy karierę w Bayernie.
Post Merge: [time]Kwietnia 14, 2022, 08:06:24 am[/time]
Półfinały LM:
Real Madryt - Manchester City
Liverpool - Villareal
Na kogo stawiacie?
W 1/4 finału najwięcej forumowiczów kibicowało Realowi. Zobaczymy, jak będzie w 1/2.
@sunsetstrip Z kim według Ciebie Barcelona może stracić punkty w lidze hiszpańskiej w tym sezonie jeszcze? Porównałem terminarze Realu i Barcelony i na drodze Realu jest sporo poważnych przeszkód, Barcelona ma chyba z górki już.*
*pomijając Eintracht
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Real Madryt dba o to, żeby jego kibice nie mieli zbyt niskiego ciśnienia. Kolejnym przykładem jest wczorajsze spotkanie z Sevillą, na które drużyna Realu postanowiła dojechać w połowie meczu.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Coraz bardziej podoba mi się gra Barcelony. Powiedzieli, że jak wygrywać to tylko w pięknym stylu, więc jak nie grają pięknie, to przegrywają. Tak trzymać, panie Xavi.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Osasuna - Real Madryt 1-3
No i fajnie, ale żeby przy stanie 1-2 nie strzelić dwóch karnych pod rząd to trzeba być Benzemą
Tak, czy inaczej zostały 4 punkty do mistrzostwa, o ile "więcej niż klub" z "więcej niż klub" Pikejem nie staci żadnych punktów po drodze, a okazję ma już dziś wyborną, bo gra na wyjeździe z Realem Sociedad aspirującym do pierwszej czwórki La Liga. Ależ piękny byłby widok Barcelony poza top 4. Ale chyba nierealne.