Autor Wątek: Co Cie w facetach wkurza  (Przeczytany 43959 razy)

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
Odp: Co Cie w facetach wkurza
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 23, 2009, 11:54:13 pm »
0
w liceum też są bardzo normalni i na poziomie faceci

np. Ja.  8) Ale wciąż uważam, że bekanie jest fajne.  :lol:

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline RocketQueen

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • 'Take me down to the Paradise City...take me home'
  • Respect: +6
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 24, 2009, 12:40:12 pm »
0
No gimnazjum  i wszystko jasne, szczerze to bardzo irytowało mnie to całe towarzystwo, taki durny okres i tyle:) Technikum to inna bajka nie wiem jak w przypadku Liceum ale tu są(w większości) normalni ludzie, tylko jest jeden wielki minus - mało dziewczyn:((( Ale skoro cie tak klepią. to znaczy,że im sie bardzo podobasz:PP i think so:]

w liceum też są bardzo normalni i na poziomie faceci, tylko w gimnazjum im odbija, także nie martw się risotto, pójdziesz to szkoły średniej i przeżyjesz miłe zaskoczenie ;)

w liceum też im odbija  8)
na studiach już jest wręcz przeciwnie. Większość z mojego kierunku, których znam to sztywniaki i kujony   8)  ze skrajności w skrajność :D

nowy nr gg : 12071320

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 24, 2009, 01:03:09 pm »
0
Nie tylko facetom z gimnazjum i liceum odbija - facetom pod trzydziestkę także (nie wszystkim): potrafią klepać po tyłku. Byłam dwa razy na dyskotece - na Warszawiance i w Centrum Miasta: to co widziałam, jak faceci się zachowywali - jeden wielki żal. Koleżanka musiała mnie hamować, bo wystąpił u mnie tryb berserkera - koleś podszedł z tyłu do mnie i mi łapska położył na tyłku.
Nie ma nic gorszego niż chory facet w domu (np. jak go boli brzuch to już umiera, ale jeśli dziewczyna czuje się źle to nawet jej nie pomorze). Smutne ale prawdziwe - większość moich "obserwacji" to potwierdza. Jeśli dziewczyna trenuje to według facetów jest babochłopem i tak samo jeśli nie ma obfitego biustu (dobrze że od tego nie zależy poziom inteligencji, bo byłabym na poziomie rośliny), to nie jest kobieca. I tak samo jeśli nie interesuje się cuchami, makijażem itp. sprawami. Faceci patrzą na opakowanie, nie interesuje ich jakie dziewczyny są (nie raz widziałam jak faceci mieli maślane oczka, bo dziewczyna była jak Barbie ale w głowie siano: "Jaka ona jest śliczna i urocza". Przeraża ich że dziewczyna ma swoje zdanie, jest silna (fizycznie i psychicznie). Uciekają jak się okaże że nie jest mimozą.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2009, 01:15:41 pm wysłana przez Bloody Rose »

Offline Natalie

• Forumowy Aniołek
  • Paradise City
  • Respect: +2
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 24, 2009, 02:57:48 pm »
0
na studiach już jest wręcz przeciwnie. Większość z mojego kierunku, których znam to sztywniaki i kujony   8)  ze skrajności w skrajność :D
No to ja mam dość rozrywkowych chłopaczków na roku. Zamiast na nudne wykłady chodzimy do baru na piwo.
No a później różnie bywa z zaliczeniem  ;)

Ale…. jak zadają głupie pytania w stylu: ,,dlaczego wasze torebki są takie ciężkie, co wy tam nosicie, pół łazienki? '’;
‘’Boże dlaczego ona taka zła chodzi? Na pewno ma okres! Ty tez tak wariujesz jak masz okres? ‘’ No co to za pytanie?!
 I jedyna odpowiedz jaka mi do głowy przychodzi to gdybym miała już byś nie żył  ;)
Niektórzy faceci specjalizują się w zadawaniu dziwnych pytań, takich drażniących ;)

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 24, 2009, 03:48:39 pm »
0

Ale…. jak zadają głupie pytania w stylu: ,,dlaczego wasze torebki są takie ciężkie, co wy tam nosicie, pół łazienki? '’
No k***a dziwne jak torebka wazy pol tony a nic w niej nie ma.

Offline Natalie

• Forumowy Aniołek
  • Paradise City
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 24, 2009, 04:02:11 pm »
0
są tylko niezbędne rzeczy  :P

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 24, 2009, 04:04:25 pm »
0
Np co, lokówka ?

Offline Natalie

• Forumowy Aniołek
  • Paradise City
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 24, 2009, 04:08:06 pm »
0
Nie bądz złośliwy!!!!

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 24, 2009, 04:08:52 pm »
0
Boże dlaczego Ty taka zła chodzisz? Na pewno masz okres!

Offline Natalie

• Forumowy Aniołek
  • Paradise City
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 24, 2009, 04:12:13 pm »
0
Wyjdz!!!!!  ;)

Offline Rosie

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 24, 2009, 05:51:39 pm »
0
Faceci patrzą na opakowanie, nie interesuje ich jakie dziewczyny są (nie raz widziałam jak faceci mieli maślane oczka, bo dziewczyna była jak Barbie ale w głowie siano: "Jaka ona jest śliczna i urocza". Przeraża ich że dziewczyna ma swoje zdanie, jest silna (fizycznie i psychicznie). Uciekają jak się okaże że nie jest mimozą.

No to obracasz się w dziwnych kręgach :). I ja, i duża część moich znajomych raczej ogląda się za dziewczyną mającą ciekawy, nietypowy styl (bo już z daleka widać, że może być pasjonująca). Pustymi, różowymi laskami interesują się głównie puści faceci - a to ma swoje plusy, niech się rozmnażają ze swoimi :).

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 24, 2009, 08:55:43 pm »
0
Faceci patrzą na opakowanie, nie interesuje ich jakie dziewczyny są (nie raz widziałam jak faceci mieli maślane oczka, bo dziewczyna była jak Barbie ale w głowie siano: "Jaka ona jest śliczna i urocza". Przeraża ich że dziewczyna ma swoje zdanie, jest silna (fizycznie i psychicznie). Uciekają jak się okaże że nie jest mimozą.

No to obracasz się w dziwnych kręgach :). I ja, i duża część moich znajomych raczej ogląda się za dziewczyną mającą ciekawy, nietypowy styl (bo już z daleka widać, że może być pasjonująca). Pustymi, różowymi laskami interesują się głównie puści faceci - a to ma swoje plusy, niech się rozmnażają ze swoimi :).
No to Rosie muszę mieć k.rwa jakiegoś pier.olonego pecha  ;) Piąta praca z ludźmi z różnych stron Polski i z różnych środowisk. Tak jak pisałam już wcześniej: dla facetów jestem młodszą siostrą/ kumpelą. Może rzeczywiście ze mną coś nie tak ?! Ale nie potrafię facetowi na kolana wskoczyć (ohyda ! ).
Chodzę w Ramonesce i glanach - wiadomo że w upały nie - i dla facetów nie jestem kobietą. Fakt, nie fantazja czy urojenie.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2009, 11:39:35 pm wysłana przez Bloody Rose »

Offline Rosie

• Patience
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 24, 2009, 10:52:18 pm »
0
Kobieta w ramonesce? Już dawno nie widziałem tak wspaniałego widoku :D.
A pecha masz faktycznie. W moim przypadku wystarczyło, że usiadłem w pewien piękny, słoneczny dzień na ławce w parku. A że z daleka widać czego słucham, podszedł do mnie pewien metal... i zaczął się chyba najlepszy okres w moim życiu. Zdobyłem takich przyjaciół, którzy poszliby za mną w ogień. A podobno takie coś jest zarazerwowane tylko dla ukochanej... ha ha :) (którą kobietę stać na coś takiego? :P). Ale skoro mi się udało, to Tobie też musi.

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 24, 2009, 11:38:30 pm »
0
Wiem jest powiedzenie: "Każda potwora znajdzie swego amatora", ale zawsze są wyjątki od reguły ;)  "Kto ci tak zmasakrował twarz !?" - nie jedne raz w przeciągu wielu lat to słyszałam  ;)
"(którą kobietę stać na coś takiego?  :P)." - niejedną  :P
Najwyżej zaciągnę się do wojska/ służb specjalnych  8)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2009, 11:42:17 pm wysłana przez Bloody Rose »

Offline Rosie

• Patience
« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 25, 2009, 02:11:05 pm »
0
"Kto ci tak zmasakrował twarz !?" - nie jedne raz w przeciągu wielu lat to słyszałam  ;)
A do mnie na okrągło ktoś zwraca się odruchowo per "pani" :P. A pewnego razu, już pod wieczór, trzech idących za mną dresików zastanawiało się głośno czy jestem kobietą czy facetem (no cóż - długie kręcone włosy, obcisłe jeansy i dość smukła sylwetka robią swoje, haha). Ale powiedz mi, kto ma naprawdę tyle czasu, żeby przejmować się zdaniem jakichś kretynów?
Wiem jest powiedzenie: "Każda potwora znajdzie swego amatora", ale zawsze są wyjątki od reguły ;)   
No już tego nawet nie skomentuję.
Kolejna wada kobiet - nadmierne przejmowactwo. :)

« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2009, 02:14:11 pm wysłana przez Rosie »

Co Cie cieszy w kobietach?

Zaczęty przez Zqyx

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 11373
Ostatnia wiadomość Października 23, 2009, 04:13:46 pm
wysłana przez Maro2