Po co gdybac? napisalem tylko to co jest faktem. Nie patrzac w przyszlosc
A gdyby jednak?
Nie ustąpię
Załóżmy,że z Gn'R wylatuje Ferrer,a na jego miejsce wchodzi Sorum.
Porównujesz Libertad i Contraband do AFD a chyba w temacie nie chodzi o stare GN'R. Mowisz mi ze Izzy nie ma nic wspolnego z tematem. Stare GN'R tez ...
Zgoda. VR mają jeszcze ten plus,że wydali 2 płyty,a Gn'R do dziś ani jednej. Ale gdyby założyć,że ten materiał,który znamy z koncertów i przecieków jednak się ukazał,to który z zespołów wybierasz? Matematycznie Velvetów,a muzycznie?
Nie napisalem ze VR potrafią Poprostu biorąc pod uwage to ze Axl nigdy nie skomponowal sam calej plyty watpie w to czy uda mu sie nagrac cos tak genialnego jak stare GN'R.
Widzę pewną sprzeczność. Odwołujesz się do starego Gn'R,do którego mieliśmy sie nie odwoływać. Ale skoro tak,to czy materiał VR jest porównywalny z materiałem "starego" Gn'R? Myślę,że większość forumowiczów zgodzi się,że tak nie jest. Skoro VR nie gra czegoś,co nawiązywałoby do najlepszych czasów Gn'R nie wymagajmy tego od Axla,bo bądź co bądź to tylko,albo aż wokalista.
Wiadomo,że sekcja instrumentalna robi swoje,ale dobra piosenka to nie tylko dobry rytm,ale i dobry tekst,a tutaj Axl ma przewagę,jak mi się zdaje.
A o ile glos ma nadal dobry to nie powiesz mi ze brzmi identycznie jak kiedys, ze spiewa caly koncert bez wiekszego wysilku i falszu.
Przyznam szczerze,że mało słucham Gunsów. Jakoś nigdy nie pociągały mnie specjalnie bootlegi. No chyba,że w dawnych czasach,gdy miałem je na kasetach jeszcze. Zdarzały się lepsze i gorsze koncerty,większe lub mniejsze problemy z głosem. Takie same problemy zdarzają się teraz,pomijając rzecz jasna lata 2001-2002. A czy Slash,Duff i Matt grali zawsze bezbłędnie i tak samo?
Nie zaspiewal zupelnie inaczej ale sluchając tego i np. Welcome to the Jungle slychac tę różnice.
Nic nie ujmując Bachowi,ale kompozytor jest z niego marny w porównaniu z Gn'R. Axl najlepiej wypadł w coverze Aerosmith,bo to po prostu dobra piosenka
Wiem że troche za bardzo sie czepiam ale nawet w demach które słyszeliśmy do tej pory Axl nie brzmi tak jak kiedys. Jego glos nadal jest swietny i nie staram sie tego podwazyc ale juz nie jest najlepszy. A byl.
Wymień lepszych i wykaż,że są lepsi
Tu pisałem o tym że nGN'R nie powtorzy sukcesu GN'R a Izzy z tego co wiem byl jego częścią
Nie wiem,czy nGn'R powtórzy,czy nie powtórzy sukcesu Gn'R. Na razie "materiał" zna garstka fanów,więc trudno wyrokować.
Wiem za to,że tego sukcesu nie powtórzyła supergrupa, w której składzie jest 3 instrumentalistów Gn'R. Było mnóstwo promowania,wydawali się skazani na sukces. A jednak nie powtórzyli sukcesu Gn'R. Dlaczego?
Nie wyszlo mi posluzenie sie cytatami ale mam nadzieje ze sobie poradzisz zqyx
Zdolna bestia ze mnie i sobie poradziłem
Wymieniłeś parę kawałków Gn'R,które lubisz. Ja też mogę wymienić kilka kawałków VR: Big Machine,Loving the alien,Messages, mógłbym jeszcze kilka wymienić. Ale tu chodzi o coś innego. Skoro 3/5 VR to muzycy Gn'R,to wynika z tego,że tworzenie hitów,takich,jak wymieniłeś powinno przychodzić im z łatwością. Skoro,jak twierdzisz wkład Axla w muzykę Gn'R był minimalny,to czemu jako singiel z Libertad wybrali miałkie She builds quick machines?
Mówi się o tym,że singlem Gunsów ma być Better. Którą wolisz piosenkę?
Pomieszałem sporo w tym poście,a nie chce mi się już poprawiać,Dostałeś od razu odpowiedzi.Pozdrawiam.Zqyx