Temat jak każdy inny. Skoro ludzie sie wypowiadają = ktoś uważa, że warto. Paradoksalnie swoim postem równiez przyczyniłeś sie do wzrostu popularności tematu, choć w żaden sposób nie odniosłeś się do kwestii poruszonej na wstępie. A mógłbyś.
Trochę mnie ciekawi, jak to było z tą rozpoznawalnością członków zespołu na początku, bo niby zawsze Axl & Slash, ale może przez jakiś czas bardziej widziano Gunsów jako Axl & Izzy, zwłaszcza na początku. W każdym razie nie sądzę, żeby Steven, czy Duff byli na pierwszym planie. Po odejściu Izzy'ego, może trochę wcześniej zmieniło się to na trójkę Axl/ Slash/ Duff. Tak przynajmniej ja to widziałem, może Wasze obserwacje są inne, ale w jakiś sposób ta trójka stała się bardziej równorzędna, może nawet ze Slashem i Duffem na pierwszym planie z racji niechęci Axla do mediów.
Teraz gdybym miał kogoś wyróżnić to byliby to Axl, zdecydowanie najbardziej charyzmatyczna postać, potem DJ Ashba, który wydaje się cichym faworytem Axla i Ron mający świetny kontakt z fanami, oprócz tego rzecz jasna Tommy i Dizzy, ale jakoś tam bardziej w tle mimo wszystko. Reszta ma rozpoznawalność podobną do Stevenowej kiedyś.