Nie neguję wkładu Witka w życie forum kiedyś. Nie neguję tego,że stworzył to forum i.t.d. To jest jego olbrzymia zasługa.Podobnie jak jest to zasługa tych,co to forum współtworzyli : modów Looya i Rocket Queen (piszę o początkowej fazie),no i oczywiście forumowiczów,bez których forum nie istnieje. Ale czas mija ,a wielu bieżących spraw naprawdę nie ma z kim załatwić. Daleki jestem od tworzenia systemu totalitarnego,czy czegoś w tym rodzaju,czy ja naprawdę taki dyktator jestem,czy coś ? Rose znasz mnie przecież... Jak wspomniałem wcześniej cenię obydwie osoby pełniące funkcję adminów,ale widzę,że nie mają czasu/ochoty? zajmować się forum. Rozumiem wakacje,sesja,wyjazdy i.t.d - inni moderatorzy,czy newsmani też mają przecież swoje sprawy. Nie mówię o tym,żeby siedziec tu 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Nikt nie jest przecież cyborgiem,ale jeśli w pewnej sytucji zwracamy się do administracji z pytaniem,czemu warny znikają,czemu nie można dać bana,i.t.p.,a jedyną odpowiedzią jest cóż,albo ciekawe,to chyba coś tu nie tak...i to przy założeniu,że ktoś z adminów akurat jest,co w ostatnim czasie zdarza się od święta...
Droga Rocket zdaję sobie sprawę gdzie byłaś i.t.d ,witaj w Polsce,witaj na forum,czeka Cię trochę pracy,czego by nie mówić,życzę powodzenia
P.S Są ankiety dotyczące pracy adminów,oddać głos można anonimowo,ankiety są na czas nieokreślony,istnieje możliwość zmiany głosu,jeśli ktoś czuje taką potrzebę. Pomyślałem,że warto także anonimowo wyrazic swoją opinię,jeśli ktoś nie chce,bądź nie może tego zrobić inaczej. Jestem ciekaw,czy tylko ja jestem takim frustratem,któremu ciągle się coś nie podoba,czy moją opinię podzielają też inni... Nie wykluczam zmiany opinii z czasem,ale muszę zauważyć zmiany...