W Katowicach nie ma gdzie zgubić
*Przyjeżdżaj
Skoro poznanianka z fajnym uśmiechem szuka towarzysza podróży, to na pewno ktoś się znajdzie, bo trochę Was tam jest
Może admin?
A moze na miejsce docelowe zaproponować McDonalds na Stawowej?
Miejsce przejściowe
Docelowo wiadomo, gdzie idziemy
Z dworca PKP; bo może nie wszyscy wiedzą, że jest przebudowywany; to jest jednak kawał, ale z drugiej strony do Maka na Stawową skieruje każdy przechodzień
, z PKS jest rzut beretem, więc czemu nie. Tylko właśnie kwestia kto, jak i czym przyjedzie, na ile zna Katowice, bo na zlocie zapowiedziało się ponad 20 osób, więc przynajmniej część trza będzie jakoś odebrać, bo mimo, że Katowice to stolica świata niemalże to jednak nie wszyscy muszą znać
Ja mogę część ludzi odebrać, ale mimo, że bardzo bym chciał to jednak nie jestem w stanie się rozdwoić, czy roztroić, więc dlatego warto już teraz myśleć, jak to logistycznie załatwić
Jeśli np. kilka osób przyjeżdża z jednej okolicy, jednego miasta to fajnie jakby się pojawiły razem, bo np. jeśli zjawi się 8 osób skądś tam, każda przyjedzie innym transportem i żadna z nich nie będzie znała Katowic + będzie miała tendencje do gubienia się, to może być problem
Groszek001: A co na Fb działa nie tak? Z tego, co kojarzę wydarzenie jest dostępne dla wszystkich...
* Nie dotyczy Zqyxa