Pozdrowionka
W sumie na razie jeszcze nie mam pojęcia, gdzie to jest, ale jakoś znajdę
Akcja facebookowa przynosi efekty, bo już 18 osób się zapowiedziało, a cztery nie są pewne, więc może będzie rekord zlotowy
Zwłaszcza, że wiele osób w ogóle jeszcze nie odpowiedziało na zaproszenie, a przecież w w okolicy mieszka masa ludzi, którzy potencjalnie są fanami Gunsów, więc zobaczymy jak wypadnie ta próba generalna
przed zlotem w Rybniku
Tak słyszałem, że 11 lipca w Rybniku ma jakiś zespół grać i ktoś nawet śpiewać
, ale my możemy pośpiewać już wcześniej
Trening się przyda
Zapraszamy
Info na Fb jest także dlatego, że były sytuacje odnośnie poprzednich zlotów, gdy ktoś mówił : A ja nie wiedziałem/ wiedziałam, bo jakbym wiedział, to bym się pojawił/ pojawiła. Mam nadzieję, że tym razem pojawią sie wszyscy, którzy chcą, po to właśnie informujemy już z tak dużym wyprzedzeniem
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dałoby się zrobić tak, żeby temat zmienił się automatycznie ze zlotów śląsko zagłębiowskich na 2 czerwca - Katowice? ( Był osobny temat, ale ktoś popsuł
Jeśli nie to, to zmieniajmy go ręcznie. Zawsze to większa szansa na przyciagnięcie uwagi innych potencjalnych zlotowiczów