chce to koniecznie przezyc jeszcze raz... studiuje teraz trase koncertowa G n'R i kombinuje gdzie jechac, czy do Niemiec 10 lub 12 lipca czy do Anglii przed 30! musze, po prostu musze jeszcze raz zobaczyc Axla!
ja tez caly czas zyje koncertem nie moge sie napatrzec na zdjecia ,filmiki itd.jak to wszystko szybko minelo heh ciezko po czyms takim powrocic do normalnego zycia plakac mi sie chce ze to juz minelo a najgorsze jest to ze nikt z moich znajomych mnie nie rozumie to straszne ,ale coz tez cierpie na chorobe zwana guns and roses come back now mam nadzieje ze bedzie mnie tak trzymalo do nast.ich konceru pozdrowionka ze slonecznego Bialegostoku
Mam propozycje. 10 i 12 lipca Axl gra w Niemczech! KTO JEDZIE ZE MNA??Nie ten temat. Zły mod
Moi znajomi w ogóle nie wiedza co ja czuje, co dla mnie znaczyl koncert, i co dla mnie znaczy GNR
Mam propozycje. 10 i 12 lipca Axl gra w Niemczech! KTO JEDZIE ZE MNA??
CytujMoi znajomi w ogóle nie wiedza co ja czuje, co dla mnie znaczyl koncert, i co dla mnie znaczy GNRU mnie jest dokładnie tak samo dlatego muszę znalezć znajomych których fascynuje i pociąga to co mnie.