Mi sie nie wiedziec czemu zawsze zalacza tryb karaoke (jak to ktos wczesniej ladnie ujal), takze zadna sila mnie nie powstrzyma
Tak sobie teraz pomyslalem, ze moze po prostu, jako ze przyblizona setlista bedzie znana, wybrac ktoras piosenke i namowic przed nia otoczenie aby glosno spiewac w trakcie. Takie akcje zawsze fajnie buduja klimat koncertu, Axl moze nawet jak zauwazy sile naszych polskich gardel doceni inicjatywe i da pospiewac nam samym przez chwile. Jak sobie przypominam Knockin on Heaven's Door z fanami z live'a, to zawsze mnie ciary przechodzily w tym momencie...."let's make it to reach the heaven" czy jak to tam bylo....i ryk tysiecy gardel
Do tego dodac roze, moze watek z flaga bylby kontynuowany, bowiem po przemysleniu, kartony sa utopijne organizacyjnie...szansa na zgranie wszystkiego jest rownie duza jak reunion
Zreszta tak zbaczajac z tematu, chyba nie chcialbym, aby GnR grali znow w starym skladzie. Pewien etap sie skonczyl, pogodzilem sie z tym, a poza tym doceniam nowa ekipe