cytat z Woja
i ja
i od razu proszę wszystkich naszych forumowych trolli żeby tu nic pisały i nie psuły mi tego święta
Douger, ja Ci to specjalnie wrzuciłem, żebyś miał jakieś święto
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Z racji tego, że zbliża się premiera nowej płyty Slasha i zauważyłem wzmożoną aktywność coniektórych
proszę ... piszcie tutaj. Nie zaśmiecajcie tematów o Gunsach postami o tym jaki Slash jest be;). O tym, że jest be
i tak już wiemy.
Wiemy już też, że nie jest legenedarny, bo legendarni są przecież Popiel, Ziemowit i inni, gdzie Slashowi do nich. Wiemy, że nigdy nic nie stworzył, a nawet jeśli przypadkiem mu się udało, to taj, jak mówię było to przypadkiem i oczywiście również było słabe. Wiemy, bo przecież nic, w czym brał udział Slash, bądź w czym weźmie udział nie może być dobre. Nie może i już. Wiemy i akceptujemy
Ale bardzo proszę, zamiast spamować w 100 tematach, nawet niekoniecznie na temat Slasha o tym, jakim jest złym człowiekiem, fatalnym muzykiem i.t.d dowalcie mu tutaj
Będzie większy porządek, a ja i inni spragnieni newsów o Gunsach będą mogli o nich spokojnie poczytać w tematach związanych z Gunsami. Slash też ma swoje tematy, wiecie o tym doskonale, ba, nawet lepiej niż ja
Ale jak chcecie dowalić tak zupełnie bez powodu zapraszam.
Slash wszystko przetrzyma
Jak chcecie "dowalajcie". Po co macie to robić w każdym temacie wciąż od nowa, szkoda Waszego czasu i energii. Po co macie się frustrować, szukać odpowiedniego tematu. Już jest. Doceńcie
Nawet "fani Slasha" chcieliby czasem wejść do tematów Gunsowych i poczytać o Gunsach
Naprawdę