Tak , chyba rzeczywiście wszystko zostało już powiedziane ale teraz kiedy sobie o tym pomyślałem to doszedłem do wniosku ,że to było niepotrzebne....dlaczego?
Ano dlatego , że Slash tak jak i każdy z nas jest człowiekiem ( chyba , że ja o czymś nie wiem
) i jak każdemu z nas jemu też przytrafiają się różne błędy , wpadki , gorsze momenty w życiu czy decyzje które nie są przemyślane do końca i których później się żałuje.
Dodatkowo jest on barwną postacią ze wspaniałą rockową przeszłością która ( co ważne ) miała/ma na nas duży wpływ - sam oddałbym wszystko , żeby przeżyć to co on za czasów Guns N' Roses , to jest główny powód przez który niektórzy mu dowalają - był takim świetnym rockmenem , grał w zespole który wielbimy
a teraz gra z gwiazdeczkami pop.
Ja nie rozumiem takiego zdania na temat Slasha ale je szanuje.Po prostu patrzę na to z innej strony i dlatego mam takie zdanie bo na Boga , jemu należy się szacunek , za to , że TWORZYŁ LEGENDĘ ZESPOŁU który chyba wszyscy tutaj kochają i dla którego zrobiłbym bardzo wiele.
Oczywiście z tego co napisałem możecie wywnioskować , że Slasha trzeba przedstawiać jako nieskazitelnego człowieka , jednak nie to chcę Wam przekazać , każdy robi w życiu coś głupiego i warto o tym mówić czy pisać , wyjaśniać dlaczego tak się stało czy nie można było inaczej , ale po co dowalać , po co mieszać z błotem człowieka który jest nam tak bliski?
To samo tyczy się zresztą Axl'a i tak praktycznie to samo mogę napisać w temacie o dowalaniu Axl'owi , oprócz imion oczywiście