Luna, ja nie mam ochoty się z Tobą kłócić, kłótni z innym moderatorem miałem w nadmiarze, tak więc proszę na spokojnie przeczytaj to co piszę poniżej, ale całość do końca
No to więc, nigdy mi nie przeszkadzało, że jest ta lista i nigdy mi nie przeszkadzało, to, że przy niej istnieje czytelny regulamin określający jasno zasady głosowania i zasady dodawania propozycji.
Naprawdę uważam to, że istnieje bardzo prosty i czytelny regulamin za duży plus, dzięki temu nie trzeba co chwilę zadawać pytania na temat tego co można, a czego nie można, bo wystarczy przeczytać regulamin, no chyba proste.
Jedyne czego nie rozumiem to jest to czemu wprowadzając jakiekolwiek zmiany nie chcecie tego zapisać w regulaminie. Bo nie jest problemem umieszczenie takiego punktu w regulaminie, problem może być to jak takiego punktu nie umieścicie w regulaminie, być może nie dla Ciebie, Hubika, a nawet dla mnie (no skoro jestem w temacie), ale dla wielu użytkowników, którzy głosują, dodają propozycję, a nie czytają wszystkiego co jest na tym forum (bo być może mają coś ciekawszego do poczytania w tym czasie, - np. o historii Polski za Bolesława Chrobrego).
...i jeszcze taka dobra rada, naprawdę bez złośliwości jeżeli chcecie, żeby wszystkie przepisy prawa dla Was były bardziej czytelne, to kierujcie się zasadą "co nie jest zabronione jest dozwolone" gdyby ta zasada była zła to pewnie zdecydowana większość Państw na świecie (jeżeli nie wszystkie) nie stosowałby tej zasady stanowiąc swoje prawo