To żeby było kulturalnie to i ja się przywitam gdzie trzeba
Bo NTS w sumie znałam już wcześniej, ale dosyć niedawno zaczęłam się udzielać, i tak niegrzecznie nie przywitać się oficjalnie :x [sorry!]
A więc na imię mam Natalia, lat 16. przygodę z Gunsami zaczęłam podczas gimnazjum, 2-3 klasa, coś takiego. Ogólnie nie ograniczam się do jednego typu muzyki, ale generalnie lubię mocne brzmienia i ciekawe interpretacje rockowe. Poza w.w zespołem słucham również m.in. Black Sabbath, Foo Fighters, Kings of Leon, Iron Maiden, The White Stripes, Evanescence i generalnie wszystkiego zahaczę po trochu.
Jeśli chodzi o mój związek z muzyką, to jest to gra na gitarze klasycznej i elektrycznej [chociaż nigdy profesjonalnie nikt mnie grać nie uczył, będzie to tak już od podstawówki] no i od bodajże 3 lat na bębnach afrykańskich - djembe : ] No niektórzy twierdzą też, że śpiewanie mi wychodzi, więc pozostaje mi się jedynie cieszyć z tego faktu, że nie są to aż fałsze do porzygu, jak to mówią.
Nie wiem, co mogłabym jeszcze napisać, także swoją wypowiedź zakończę tym, że cieszę się, że trafiłam na to forum, bo jak na razie jest mi tu całkiem fajnie
Delfina, podoba mi się imię
Oryginalne i tak szczerze to pierwszy raz je słyszę o.O