Witam! Mam na imie Robert, Gunsow slucham mniej wiecej od 8 roku zycia,kiedy jeszcze byli na topie, wlasciwie byl to ich ostatni rok('93). Chyba rzadko sie zdarza zeby taki szczyl sluchal takiej muzyki,a wlasciwie zeby w ogóle sluchal jakiejs muzyki. Wtedy wlasnie zaczelo sie moje zainteresowanie ich muzyka. Na przestrzeni lat zapominalem o nich na dlugi czas,ale co jakis czas wracalem do ich muzyki, tym razem wrocilem do niej "na dobre" .Zawsze byli dla mnie tym,czym dla kibica jest jego ulubiony klub. Z przykroscia stwierdzam,ze nie znam nikogo kto sluchalby ich muzyki, moi znajomi byliby zdziwieni gdyby uslyszeli ze tego slucham. I dlatego miedzy innymi zarejestrowalem sie na tym forum. Ich muzyka ma w sobie cos magicznego czego nie ma zaden inny zespol. Zeby bylo jasne mowie caly czas o "old GnR". Fajnie ze Axl nadal spiewa,ale nie jestem fanem nowego zespolu,co nie znaczy ze go nie lubie,obowiazkowo mam najnowszy album. Moim zdaniem to VR jest takim GnR tylko pod inna nazwa, bo tam przeciez slyszymy te dzwieki tak charakterystyczne dla GnR,tyle ze z innym wokalem.