Ja usunąłem poprzedni post ten zostawię tylko dlatego, że już poszły odpowiedzi na niego :] martingun -> masz coś do krelke to powiedz dokładnie co, merytorycznie, samo mniej niż zero nic nam nie mówi :-)
"Witek' ale co tam było nie tak,że go usunąłeś?! ...Czy wyrażenie swego zdania na podstawie przeżyć z wyżej wymienionym osobnikiem(i na jego temat),to grzech z mojej strony???!!!
A co mam do niego,to dość długa historia-i zapewne wszyscy którzy są dłużej na tym forum wiedzą o co chodzi
A tak z grubsza,to...To ten osobnik jakiś rok temu(chyba-bo już nie pamiętam dokładnie) w temacie o polskiej piłce nożnej bodajże,poruszył wątek kibicowski i w nim zaczął mi udowadniać przewagę kibiców Lecha Poznań nad tymi z Legii Warszawa. A robił to na podstawie historii finału Pucharu Polski z 1980r.w Częstochowie,gdzie po bójce zginęło wielu kibiców z obydwu klubów!!!I co 'krelke" mówił wtedy?!Ano to,że kibice Lecha choć przegrali sportowo na murawie,to wygrali poza nią(BO WIECEJ KIBICÓW LEGII WTEDY ZGINĘŁO)!!!
I ja pytam...CZY KOLEŚ KTÓRY TUTAJ NA MUZYCZNYM FORUM PEŁNI JAKŻE ODPOWIEDZIALNĄ FUNKCJĘ NIE ZGRZESZYŁ KARYGODNIE,PREZENTUJĄC TAK SKANDALICZNE SŁOWA???!!!Przypominam-TAM ZGINĘŁI LUDZIE,A TEN OSOBNIK SZCZYCIŁ SIĘ TYM,ŻE LECH WYGRAŁ POZA BOISKIEM...
Więc to mam do tego człeka!!! I za to nie dam mu wiecej niż zero w skali ocen!!! A i nie powrócę na stałę na forum dopóki on będzie pełnił na nim tak ważną funkcję!!!