ech...mogl nie mowic o miliardach do zarobienia...
Po części się z tym zgadzam , bo rzeczywiście przez ten wątek finansowy cała wypowiedź nieco traci...jednak nie ma się co oszukiwać.
Każdy bardzo dobrze zdaje sobie sprawe jakie pieniądze stoją za ewentualnym reunionem.Pewnie za jeden występ dostaliby tyle , że za taką kase ich wnuki mogły by się pławić w luksusie
Steven też o tym wie i nie oszukuje ludzi , że chce tego dla fanów czy żeby kolejne pokolenia miały możliwość zobaczenia wspaniałej piątki z ery AFD.
Szczerze wierze , że Popcorn nie mysli tylko o forsie i nie jest to jedyny powód dla którego chce reunionu.W końcu przeżył z tymi facetami wspaniałe chwile , brał udział w nagraniach płyty która stała się hitem i ta więź pomiędzy nim a resztą zespołu naprawde istniała.To było coś wyjątkowego.
Osobiście uważam , że podczas wprowadzenia do Rock n Roll Hall of Fame mogliby wystąpić razem + ewentualnie jakiś jeden koncert lub trasa.
Jest za późno na ponowny powrót w sensie nagrywania płyt i wszystkiego co z tym związane , minęło za dużo czasu a ja wole pamiętać o nich jako o magicznej piątce która w latach 80tych nie miała sobie równych.Byli wspaniali i tak chce ich wspominać.
Poza tym każdy z nich ma teraz swoje zajęcia - Axl ma świetny zespół , Slash gra koncerty , wydał płyte i niedługo ( miejmy nadzieje ) VR wznowi działalność , Steven ma swój zespół który jest na bardzo wysokim poziomie , Duff wydaje książke , płyte i czeka go jeszcze VR , Izzy też pracuje nad płytą , pewnie zaszył się gdzieś i nikt nie wie gdzie jest
Widać , że są zajęci , realizują własne plany i tej "więzi" już by chyba nie było.
Najważniejsze żeby wszyscy się pogodzili. W sumie mam gdzieś to czy razem zagrają , nic nie ucieszyłoby mnie bardziej jak zdjęcia Axl'a i Slash'a którzy podają sobie ręce a obok nich pozostała trójka rozmawia między sobą a wszyscy się uśmiechają - to jest najbardziej istotne , ich relacje.Kiedyś byli prawdziwymi przyjaciółmi a teraz ich przyjaźń to jakaś ruina.Dlatego podzielam zdanie Stevena , że ten konflikt jest pozbawiony sensu ; ktoś powinien zaaranżować ich spotkanie