Autor Wątek: Slash w Polsce - Spodek (Katowice), 13.02.2013  (Przeczytany 74716 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
Odp: Slash w Polsce - Spodek (Katowice), 13.02.2013
« Odpowiedź #210 dnia: Lutego 15, 2013, 04:41:01 pm »
0
Btw, I want 2 thank the fans n Poland who made that insane banner that covered the whole front row. That thing was huge! dziękuję iiii]; )'

Wyprzedana arena, do tego flaga. Myślę, że on wróci tu jeśli nie za rok, to za dwa ;)

I tak mnie pod tym względem rozczarowali, że nie zareagowali od razu

Uśmiechy kudłatego, gdy rozwijamy flagę + gesty Myles'a, gdy skończyli grać. Dla mnie to jest bardziej wymowne, niż wpis na Twitterze ;)

Tak, widziałem rekację Myles'a. Na Slasha nie zwróciłem uwagi, bo był wtedy zbyt daleko. Ale to fajnie, że jednak się uśmiechnął.

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #211 dnia: Lutego 15, 2013, 04:48:08 pm »
+1
Btw, wraz z łoniem, chcielibyśmy podziękować The Wlo za danie nam info o możliwości spotkania Slasha z drugiej strony Spodka ;) :sorcerer: dzięki temu nie przegapiliśmy tego, co najważniejsze :wub:

Wlo, piosenka dla Ciebie :wub:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wMgFE59581Q" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=wMgFE59581Q</a>

natomiast sam koncert był very bardzo fantastyczny ;]

"dziękuję" iiii]; )'
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2013, 04:50:26 pm wysłana przez Wojo »

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +959
« Odpowiedź #212 dnia: Lutego 15, 2013, 04:51:17 pm »
0
@ Bluebird

wiesz, to tak jak ze mna i jazda na desce

costam umiem, ale nie pcham sie na stoku na trase dla ludzi ktorzy jezdza 100x lepieji i szybciej odemnie
wlasciciel stoku takze zapewnia mi bezpieczenstwo
oswietla stok, sa ratownicy itp
ale to Twoj/Moj wybor czy zjedziesz trasa latwa czy trudna

ja raz zjechalem trudna, a raczej zszedlem, bo nie dosc ze przeszkadzalem innym to przy okazji pewnie bym zabil kogos i siebie
i co mam psioczyc ze na trudnej trasie ludzie jezdza jak wariaci a ja nie dalem rady??? ze mnie potracil ktos?

kazdy ma rozum i musi go uzywac

podobnie jest wg mnie w sprawie wyboru miejsca na koncercie

trzeba uwazac i tyle

kolega wyzej napisal: nie czul sie na silach, zabral lornetke i zajal miejsce w lozy
i oto ochodzi

a koncert byl swietny to i lud wariowal :)

pozdr:)
gozdek

Na stoku panują inne reguły:
Po pierwsze:
na stoku jeżeli stok był odpowiednio przygotowany właściciel stoku nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe w wyniku osób przebywających na terenie stoku. (poczytaj sobie regulaminy z wyciągów - nie jest to niezgodne z prawem)
W przypadku imprez masowych organizator jak najbardziej ponosi taką odpowiedzialność i to zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa

Po drugie
Jeżeli zjeżdżasz z jakiejkolwiek trasy to dopóki twoje działania z tym związane nie powodują niebezpieczeństwa dla osób trzecich to masz prawo tak robić robisz to na własną odpowiedzialność, nawet jeżeli jest to niebezpiecznie dla ciebie. Jesteś dorosły. Natomiast jeżeli twoje działania narażają inne osoby na niebezpieczeństwo albo co gorsza działają na szkodę tych osób np. wjedziesz na osobę, która jechała przed tobą to ty ponosisz odpowiedzialność (Narciarz zjeżdżający z góry, dysponujący większą możliwością wyboru trasy zjazdu musi ustalić taki tor jazdy, aby nie zagrażać narciarzowi jadącemu przed nim).

Ogólnie rzecz biorąc jesteś dorosły jeżeli twoje działania nie narażają na niebezpieczeństwo inne osoby to możesz je robić, nawet skakać z X piętra bo robisz to tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność, jeżeli to działanie powoduje zagrożenie dla osób trzecich już nie bo dlaczego za twoje idiotyzmy ma odpowiadać ktoś inny?
i już offtopując sam jeżdżę na nartach bardzo słabo i nigdy nie stanowiło dla mnie problem ominięcie osób który jechały przede mną jeszcze gorzej, tak więc o tych dobrych snowboaradzistów się nie martw wcale im nie przeszkadzasz oni bez problemu cię ominą a ci słabi jak jadą przed tobą nie zjadą na dół szybciej niż ty.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #213 dnia: Lutego 15, 2013, 04:53:39 pm »
0
Wojo, Ewcia?  :wub: :wub: :wub:

To bardzo miłe z Twojej strony :D

" dziękuję iiii]; )' "  :wub: :D :D

Offline gozdek

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +44
    • http://www.gozdek.pl
« Odpowiedź #214 dnia: Lutego 15, 2013, 05:01:24 pm »
0
@Bluebird

OK, nie znam zasad panujacych na stoku :)

pozdr:)
gozdek

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #215 dnia: Lutego 15, 2013, 06:20:43 pm »
+1
Btw, I want 2 thank the fans n Poland who made that insane banner that covered the whole front row. That thing was huge! dziękuję iiii]; )'

:)

z jego inicjatywy czy nie, bardzo sympatycznie, a na wizerunek nawet to dobrze wpływa, że po trzech dniach - mamy prawo czuć się wyróżnieni, że Slash myślał o nas jeszcze sporo po koncercie  :wub:

Jestem pewna, że przy następnej europejskiej trasie nie ominie Polski :)

Offline Use your illusion

• Right Next Door To Hell
  • Tańczę z Plantem
  • Respect: +126
« Odpowiedź #216 dnia: Lutego 15, 2013, 06:40:24 pm »
0
Jeśli chodzi o moje przeżycia, to przed i w czasie supportu miałam naprawdę wielką chęć wycofania się do tyłu (stałam dość blisko sceny). Po prostu bałam się, że jeśli dalej tak będzie, po prostu nie wytrzymam. Nie wiem czy to winna supportu, czy osób, które nie potrafiły się należycie zachować. Pewnie tego i tego. Na szczęście później sytuacja się poprawiła i nie myślałam już o tym, żeby tylko jakoś utrzymać się na nogach.
Sam koncert Slasha to był obłęd, nigdy nie czułam czegoś podobnego. Sam fakt, że mogłam go zobaczyć, to było coś wielkiego  :rolleyes:
Oby wpadli niedługo znów, muszą, cały Spodek pełny, no i oczywiście publiczność, którą chłopaki pokochali, co było widać  :)
"Radość niszczenia jest równocześnie radością tworzenia."- M.Bakunin

"I don't wanna die
I sometimes wish I'd never been born at all."

Offline pawlik7

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +187
« Odpowiedź #217 dnia: Lutego 15, 2013, 06:43:22 pm »
+1
Nie pchałem się pod scenę Obserwowałem koncert z loży przez lornetkę Mam swoje lata i zdrowie nie te żeby dać się ubić podpitej ogłupiałej gówniarzerii Mam ponad 190cm wzrostu i prawie 100kg wagi i na niejednym koncercie z ochroną wymieniałem się uściskami, a tu a podobnych warunkach fizycznych (oprócz wagi i masy mięśniowej) facetów ochrona co chwila wynosiła z tłumu Zmęczenie podróżą, alkohol głupie zachowanie i omdlenia gotowe Inna bajka że teraz dzieciaki nie mają tyle siły co kiedyś Wychowane na chipsach i coli z zanikiem mięśni od ciągłego przesiadywania przed kompem i kłopot gotowy Pominę już dziewczyny które zdziwione że "tłum naciera" odpadały co chwilę spod sceny Po c... tam się pchasz jak masz 160 w kapeluszu i waga 50kg? BEZ SENSU Prędzej czy później na każdym dobrym koncercie jest parcie Chyba że koncert jest drętwy - wtedy wszyscy stoją jak słupy soli Skończcie pier... o tym problemie bo za nami ZA***STY koncert!

PS najlepiej to tak przytrzymać fanów z 2,5h - będą tak zmęczeni i zniechęceni że nie będą dali rady balować pod sceną :] pod tym względem spasiony wiewiór przebił spodek :]
To by zabiło całą zabawę tych małolat, bo one żyją nadzieją że Slash lub Myles je zobaczą a potem zaproszą na backstage  ;)
Już poważnie mówiąc to racje masz, trzeba mierzyć siły na zamiary!

Offline G0LD3NB0Y

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: -22
« Odpowiedź #218 dnia: Lutego 15, 2013, 07:19:37 pm »
0
Skończcie już tą publiką i spóźnionym komentarzem np na temat flagi Dobrze, że zagrał Po takiej prowokacji wcale nie musiał (było widać że na początku nie wiedział czego się spodziewać):

http://dziendobry.tvn.pl/video/slash-zagra-z-guns-n-roses,105,newest,76416.html

Typowe dla nie niektórych Polaków głupio-chytre zachowanie Nikt nie dał rady ale ja dam radę K.. mam nadzieję że o tym wywiadzie szybko zapomni :/
Nie liżę nikomu tyłka na forum :] Nie potrzebuję słodkiej reputacji :] Liczy się tylko prawda: Axl jest spasiony, nie ma już głosu a i w bańce mu się poprzestawiało :/            Tylko Slash & Co. !!!

Offline Eveline

• Respect: +68
« Odpowiedź #219 dnia: Lutego 15, 2013, 07:31:27 pm »
0
Z wywiadem to totalna porażka, dziennikarz kompletnie nie przygotowany  ... widać było już tę irytację u Slasha. No cóż nie dziwie mu się, nie dość że sie zgodził na wywiad to jeszcze dziennikarz wyskoczył z takim tekstem :( Mam nadzieje, że mimi wszystko zapamięta nasze reakcje żywe w Spodku i flagę. W sumie to nie mamy wpływu na to co dziennikarzyna wyczynia. Oby wrócili jeszcze kiedyś ...
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2013, 08:22:36 pm wysłana przez Eveline »

DZIĘKUJĘ ZA CUDOWNY RYBNIK I KATOWICE!

Offline leosia

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +18
« Odpowiedź #220 dnia: Lutego 15, 2013, 07:32:10 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=L5A0dqNq7Os" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=L5A0dqNq7Os</a>
!

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #221 dnia: Lutego 15, 2013, 07:32:26 pm »
0
Naprawdę musicie gadać o tym w 10 wątkach na raz?

Offline slawek3093

• Respect: +100
« Odpowiedź #222 dnia: Lutego 15, 2013, 08:12:19 pm »
0
Hahah ale dziennikarz  najzwyczajniej w świecie się dla mnie przestraszył gdy Slash powiedział ,ze szło mu dobrze aż do tego momentu :D

Offline cygan2009

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +8
« Odpowiedź #223 dnia: Lutego 15, 2013, 08:18:18 pm »
0
Fajnie ze wyszedl jeszcze po koncercie...ja niestety nie mialem tyle szczescia, pod hotelem sie nie pojawił :'( ...ale grunt ze widzialem go na scenie:)

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +959
« Odpowiedź #224 dnia: Lutego 15, 2013, 11:46:30 pm »
0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L5A0dqNq7Os#!

Zadroszczę wam, żałuję, że nie mogłem poczekać po koncercie, mam nadzieję, że będzie jeszcze kiedyś okazja, żeby zdobyć autograf Slasha

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3752
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR