Który z krzykaczy (zawsze pierwszych do skomentowania newsa o Ashbie i osób z jego środowiska) ma odwagę odpowiedzieć mi, czemu wywiady z muzykami, grającymi ze Slashem, który również nie mają NIC wspólnego z GN'R mogą znajdować się na stronie głównej a ten nie? (Jeśli dotyczą Slasha i jego projektów to ja, moderator oraz cała reszta załogi, nie mamy nic przeciwko takim newsom.)
Wyłączając oczywiście Mafiego, bo on po prostu zapytał, a nie szydził. Taką przynajmniej mam nadzieję.
Czekam na poważne argumenty, nie mam ochoty czytać kreatywnych żarcików na temat DJa Ashby, więc z góry sobie darujcie, bo moja cierpliwość w tym temacie już dawno dogorywa pod jakimś płotem.
Chyba, że sama sobie odpowiem (bo odważny się nie znajdzie, tak jak ZAWSZE, kiedy kieruję do Was poważne pytanie, żeby zacząć poważną dyskusję na temat Waszych uprzedzeń):
Kiedyś wrzuciłam wywiad z muzykami Bumblefoota. Nie było ani jednego negatywnego komentarza, mimo, że panowie nie wspomnieli ani słowem o Guns N' Roses.
Wam chodzi tylko o to, że news dotyczy Ashby i jego projektu. Tylko o to. A to robi się już nienormalne i paranoiczne.
Zatem - darujcie sobie. Newsy o Sixx:A.M. mają taką samą wagę i znaczenie, jak wszystkie inne.
To ja poproszę news na głównej i banner po prawej, że Lenny Kravitz zagra 3 listopada w Atlas Arenie w Łodzi. Czemu? Ponieważ Lenny na koncertach gra utwór Always on the Run, którego współautorem i pomysłodawcą przewodniego riffu jest Slash, były członek Guns N' Roses.
Zrób banner to wstawimy...
Nie zapomnij też podrzucić nam newsów o jakichś nowościach sygnowanych nazwiskiem Jacksona. W końcu grał z nim Slash.
Chociaż nie, przecież Ty tego nie zrobisz. Łatwiej przecież krytykować niż pomóc tworzyć to miejsce, mniej Cię to kosztuje wysiłku.
Miałeś swoją szansę i nie wykorzystałeś jej. Teraz jesteś tylko "emerytowany"