Autor Wątek: Premiera ChD w radiowej Trójce! W zestawie do głosowania na liście przebojów!  (Przeczytany 13363 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

guest211

• Gość
Odp: Premiera ChD w radiowej Trójce! W zestawie do głosowania na liście przebojów!
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 03, 2008, 09:21:12 am »
0
Gdzieś tak przed 9:15 w audycji "Tu Baron" poleciało Chinese Democracy i będzie dziś Piosenką Dnia.

Offline Henoch

• Patience
  • Respect: 0
Odp: Premiera ChD w radiowej Trójce! W zestawie do głosowania na liście przebojów!
« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 03, 2008, 01:47:27 pm »
0
Tekst o CD ze strony Trójki: "Czternaście lat zajęło Axlowi Rose'owi nagranie "Chinese Democracy", szóstej płyty Guns N'Roses. Prace nad nią zaczęły się w 1995 roku. W ciągu kilku następnych lat z zespołu odeszli ostatni oryginalni członkowie zespołu - gitarzysta Slash i basista Duff McKagan. Axl Rose nigdy jednak nie rozwiązał zespołu i utrzymywał jego działalność zatrudniając nowych muzyków. Na trasę koncertową w 2007 roku Guns N'Roses wyruszyli w ośmiosobowym składzie. Kilkakrotnie sugerowane coraz to późniejsze daty premiery (wytwórnia Geffen dała Rose'owi milion dolarów na dokończenie płyty , obiecując następny, jeśli płyta będzie gotowa do 1 marca 1999, management zespołu wieścił wiele razy, że album ukaże się w 2006 roku, sam Axl zapowiadał premierę na 6 marca 2007). Ostatecznie album, którego produkcja według New York Timesa pochłonęła do 2005 roku 13 milionów dolarów (miksowanie zaczęło się w 2007), ma wyznaczoną premierę na 23 listopada 2008 roku."

Swoją drogą dość ciekawy  :)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 04, 2008, 08:58:01 am »
0
Tekst dość znośnie napisany,widać przynajmniej,że wiedzą,co jest grane. Piszą obiektywnie. No nic,mam nadzieję,że na trójkowej liście Chinese zagości na dłużej i wyżej. Głosujmy,namawiajmy do głosowania innych. :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
Odp: Premiera ChD w radiowej Trójce! W zestawie do głosowania na liście przebojó
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 05, 2008, 09:07:18 am »
0

ja  już  zagłosowałem  ;)  ostatnio  był  fajny  komentarz  na  Trójce  odnośnie  ChD  ze  wpadło  od  razu  na  29  miejsce  i  co  będzie  dalej  i  że  wszystko  zależy  od  fanów  Gn'R  ...
Gn'Ration ! 

guest211

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 05, 2008, 06:13:57 pm »
0
Tekst dość znośnie napisany,widać przynajmniej,że wiedzą,co jest grane. Piszą obiektywnie. No nic,mam nadzieję,że na trójkowej liście Chinese zagości na dłużej i wyżej. Głosujmy,namawiajmy do głosowania innych. :)

:)

Na szczęście zagościł też na antenie poza listą przebojów. Na przykład leci teraz kiedy piszę te słowa.  :P Ciekawe jak to w innych stacjach radiowych wygląda.

Springsteen

• Gość
Odp: Premiera ChD w radiowej Trójce! W zestawie do głosowania na liście przebojó
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 06, 2008, 07:40:57 am »
0
Dziś między 3:30 a 4:00 w nocy prowadzący na trójce krytycznie wypowiedział się na temat new Guns N' Roses - powiedzial najpierw tak "Sebastian Bach przyjaciel Axla Rose twierdzi że materiał jest na 3 płyty - mając w pamięci wczesniejsze obietnice Axla co do marca nie ufał bym tym wiadomością" potem puścił Paradise City i November Rain - zapowiedając je "kto z nas nie pamięta tych wspanialych piosenek" nastepnie powiedzial ze"  Axl jest wlascicielem praw do zespolu ale Axl tak naprawde jest swoja wlasną karykaturą - czy jakos tak - i Slash , Duff i Matt nagrali dwie plyty dobre z Velvet Revolver "-. A rano przed 7 inny prowadzacyt puścił Chinese D. i powiedzial że krok po kroczku ta piosenka coraz bardziej mu się podoba i żeby na nia glosowac - wiec glosujmy

dowiedziałem się jeszcze że był Rocket Queen ale wtedy jeszcze spałem
tu można śledzić ile razy Gunsi są na antenie trójki
http://polskieradio.pl/muzyka/playlista/3/?date=20081106

Obliczyłem że w listopadzie Chinese Democracy było emitowane na Trójce - 9 razy - w tym 3listopada było piosenką dnia i było emitowane 5 razy w ciągu jednego dnia  :ph34r:  a ogólnie pojawiło się na antenie 14 razy
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2008, 04:06:20 pm wysłana przez Springsteen »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 08, 2008, 08:18:21 pm »
0
27 - awans o 2 oczka

Głosować :)

"Wiedziałem,że tak będzie" -komentarz przed piosenką
"Powiedziałem,że wiedziałem,że tak będzie,bo fanów Guns n' Roses jest ciągle w Polsce bardzo dużo" - komentarz po piosence

Skoro jest nas bardzo dużo,to stać nas na wyższą pozycję Chinese,prawda ?:)
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2008, 08:22:29 pm wysłana przez Zqyx »

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 08, 2008, 08:48:40 pm »
0
poszlo
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 14, 2008, 07:26:58 am »
0
Jutro kolejne notowanie.Głosujmy :)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gunsi na 22.
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2008, 08:38:19 pm wysłana przez Zqyx »

guest211

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 15, 2008, 08:45:49 pm »
0
Yeah!  :D Bujnęło się nieźle, jutro głos na następne notowanie puszczam.  :sorcerer:

Basista Avenged Sevenfold dziwi się małej dyskografii GNR… i zapomina o ChD

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 1095
Ostatnia wiadomość Listopada 16, 2020, 01:52:35 pm
wysłana przez Tymeg_2