Autor Wątek: Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RRHOF  (Przeczytany 6531 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikael_s

• Paradise City
  • Respect: +128
Odp: Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RRHOF
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 03, 2012, 03:13:47 pm »
0
DZIECINADA. tyle powiem. Nie dziwe sie ze izzy nie przyjdzie, tez bym nie chcial w takim wieku brac udzialu w takiej szopce. kazdy z gunsow w tym momencie jest dla mnie smieszny (mimo, ze tak bardzo lubie ich muze)

Offline janina

• Better
  • catcher in the rye....
  • Respect: +1005
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 03, 2012, 04:39:44 pm »
0
Dziecinadą jest nie to, że komuś się nie chce tam pojawić, tylko spora część Waszych wypowiedzi, które czytam od dłuższego czasu.

Jak ktoś nie chce, to tego nie robi, nikt nikogo do czegoś zmuszać nie musi. RHOF nie jest tym, czym dla sportowca medal olimpijski. To tylko kolejna napinka na coś, co jest nie wiele warte.

To o czym mówicie, porównałbym do małżeństwa które się nienawidzi. Mają zostać dla dobra dziecka? (czyt. fanów) Bo inaczej tego nie kumam.

Apeluje, o trzeźwość umysłu, i pogodzenie się z tym, że dla zdrowych pobudek Ci Panowie już razem nie zagrają i kropka.

I choć nigdy nie byłem wielkim krzykaczem stojącym po któreś ze stron, to muszę przyznać, że jedynie AXL zachowuje zdrowy rozsądek nie komentując tego w mediach, w przeciwieństwie o pozostałych.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Zgadzam się całkowicie. :) Dla mnie wystarczyło by jako fanki od prawie początku istnienia zespołu,żeby odebrali wszyscy nagrodę ale te komentarze od siedmiu boleści "starych"członków zespołu oddalają to moje marzenie.

body

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 03, 2012, 06:38:37 pm »
0
Nie wyobrażam sobie reunionu za kogo wejdzie slash i z kim będzie musiał dzielić solówki napisane przez niego (Raczej to mu sie nie spodoba). Druga sprawą jest spora ilość muzyków w zespole których nie zna. I kto niby miał by uczestniczyć w tym Reunionie Slash,Duff i nie widze nikogo więcej.

Offline dragonfly

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 03, 2012, 07:06:49 pm »
0
Teraz tak naprawdę wszystko zależy od Axla. Izzy nie chce przyjść, to jego sprawa, chociaż bardzo by było fajnie gdyby się pojawił - to bardzo utalentowany muzyk, któremu GnR sporo zawdzięcza. Nie wydaje mi się jednak aby wybryki Axla w stylu niepojawienia się na gali, nie zagrania razem ze Slashem czy nawet choćby nie podania mu dłoni były dla niego korzystne. Myślę, że jeśli Axl oleje sprawę, to spora część fanów zespołu wyprze się na niego i może nawet przestać uczęszczać na koncerty obecnego GnR. A to oznacza dla Axla i jego spółki mniejsze dochody z koncertów, czy nawet ośmieszenie spowodowane małą frekwencją fanów na koncertach. Nie mówię już o wszelakich mediach, które dosadnie go "zlinczują" i tylko jego, bo jak wiadomo Slash, Duff, Adler i Sorum publicznie zdeklarowali wielką chęć zagrania, a więc cała wina spadnie na Axla. A tak pozatym, to w grudniowym wywiadzie udzielonemu L.A Times Rudy powiedział, że mógłby zrobić ewentualny reunion dla fanów jedynie z Duffem i Slashem, to teraz chyba niewypadało by mu "odstawiać szopkę".  Dziwi mnie jeszcze to, że 2 tygodnie pozostało do uroczystości a Rose nic się jeszcze nie wypowiedział - gdyby tak zrobił skończyły by się te dyskusje i spekulacje, które teraz zalewają internet a tak naprawdę prawie nic z nich nie wynika (no może poza tym, że pozostali członkowie zespołu poza Axlem i Izzym pojawią się na gali) i w końcu było by w 100% pewne czy zagrają czy nie. Tyle z mojej strony.

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 03, 2012, 07:36:37 pm »
0
Axl zrobi wejście smoka, zgaśnie światło, puszczą dymy i ryknie JU NOŁ ŁER DA FAK JU AR?  :lol:
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 03, 2012, 08:34:27 pm »
0
Myślę, że jeśli Axl oleje sprawę, to spora część fanów zespołu wyprze się na niego i może nawet przestać uczęszczać na koncerty obecnego GnR.

Nie ma na to najmniejszych szans według mnie.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 03, 2012, 08:36:10 pm »
0
Zqyx, nie zapominaj, że jeśli "Axl oleje sprawę" to bojkotujemy koncert w Rybniku.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 03, 2012, 08:49:28 pm »
0
To bojkotuj :p ;) Ja tam nie idę dla Axla :D Izzy'ego nie będzie. Koniec tematu w sumie. Szkoda tylko, że do 14 kwietnia jeszcze ze sto razy dziennikarze o to zapytają :P

Offline dragonfly

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:50:05 pm »
0
No dobrze przyznaję, że trochę przesadziłem z tym "Myślę, że jeśli Axl oleje sprawę, to spora część fanów zespołu wyprze się na niego i może nawet przestać uczęszczać na koncerty obecnego GnR"

Nikt też zapewne koncertów nie będzie bojkotował ;)

Jednak niewielki odsetek fanów, którzy chcieli by zobaczyć oryginalny skład grający za czasów AFD lub UYI może się faktycznie zezłościć na Axla .... ale co z tego ....

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 04, 2012, 07:22:55 am »
0
szczerze wątpie, zawsze miał zwolenników i przeciwników i w tej sprawie nic się nie zmieni po tej gali - nienawidzący będą nienawidzić, a fani chodzić na koncerty jeśli nawet będzie się spóźniać godzine  :P

Offline mikael_s

• Paradise City
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 04, 2012, 02:45:01 pm »
0
zamiast powiedziec fanom - nie zagramy razem - byloby po sprawie. a takie gadanie "ja bym chcial ale..." jest bez sensu. tylko izzy i adler sa konkretni. pierwszy jasno powiedzial, ze nie przyjdzie a drugi napewno zagra gdy mu tylko pozwola

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 04, 2012, 02:48:05 pm »
0
Izzy w sumie publicznie nic nie powiedział.
Axl ściemniał jak zawsze.
Slash bardzo by chciał, ale się boi ;)
Duff - w zasadzie też :P
Matt - jak będą mnie chcieli.
A jedyny, który powiedział, że zagra oberwał od wszystkich fanów :P I jak tu sie wychylać? :P

I taka gadka z dorosłymi facetami :D :P

Offline mikael_s

• Paradise City
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 04, 2012, 02:59:28 pm »
0
malo rock'n'rollowo :)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 12, 2012, 05:47:39 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Qit5Rfz-j68" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Qit5Rfz-j68</a>

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3755
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR