No widzisz, to nawet nie widziałem, że inne zespoły też robią takie ,,głupotki'' według mnie, wiadomo że pieniądz rządzi światem i jakiś zarobek na tym mają ale dla mnie to jest takie trochę... Nawet nie wiem jak to nazwać, takie podtrzymanie zainteresowania na siłę, bo i tak wyprzedają stadiony, łatwizna i zarobek małym kosztem w imię ,,ekskluzywnego wydania''... Serca w takich wydaniach nie widzę dlatego to jest zbyteczne moim zdaniem. Czasy się zmieniły. A narzekaliśmy na te Piki Buckethead, a sami dostaliśmy Pika od GnR po 15 lata z pół rocznym oczekiwaniem.
Dupa, dupa, dupa. Jak wydadzą nową płytę, która będzie miała ,,coś co będzie z serca'' to kupię tak jak i chodzę na ich koncerty, bo to mój ulubiony zespół i niech tam zarobią trochę na mnie w ramach docenienia, no ale takiej ,,dupy'' nie docenię, pomimo że lubię te piosenki (obie i Absurd i HS) i Slash fajnie się wykazał.
Na koncercie oczywiście będę.
A tak ogólnie to kupujecie jakieś nowe płyty? Wszystko jedno jakich zespołów. Moja ostatnio to chyba GnR - CHD i dostałem Metallicy za to, że byłem na koncercie ostatnim w Warszawie (chyba przesyłkę się tylko płaciło, taki bonus do biletu).