Axl potrafil cala eurppejska trase z ac/dc regularnie przesmigac w 1 koszulce... a ta fota niby z pl, to fake, bo to Londyn... trollujesz, trollujesz... 2 godz przed koncertem, to troche slabo... axl jako glowna gwiazda jedzie 2h przed koncertem... wez kup sobie gc ee, a przed stadionem stoja w kolejce z numerkami od 6,8,9 rano... jedna babka spala pod bramka noc wczesniej... nawet numerowane miejsca siedzace nie gwarantuja niczego... wiadomo, co sie dzialo... wiec chyba nie tak spokojnie mozna dojechac.... moja wypowiedz jest racjonalna, bo w momencie wyjscia axla z hotelu posiadacze biletow sa juz dawno na stadionie, no chyba, ze nie idziesz na koncert, bo wiekszosc tych osob nie jechala na koncert... ps proponuje sie troche przyjzec uzytkownikowi backstagegigs! Kolego jestes tu raptem kilka dni, masz 3 posty... pamietam, co tu wczesniej napisales. Z poczatku moze troche wzialem to pod uwage. Pozniej cie troche hejtowali. Z poczatku myslalem, ze nawet troche nie slusznie ale z czasem zmienilem zdanie. Oglaszasz sie na forum, mowisz, ze znasz szczegoly przybycia i pobytu zespolu w pl i mozesz je ujawnic... ale tak naprawde twoje imformacje byly zludne odnosnie tego odrzutowca, kameralnego, niesieciowego hotelu, srodowego zwiedzania starowki itp. nie bede dalej wymienial... sam mi na pw napisales, ze mysle, ze jestem kozak, bo jade samochodem za busem z axlem z lotniska...pytales, czy sadze, ze zdobede autograf jak pod hotel przyjdzie 300osob, piszac to na forum... wywnioskowalem, ze chodzi ci wlasnie o to, zeby jak najmniej osob cos wiedzialo... tylko, ze ja opisuje na forum, co mialo miejce bez podawania konkretych infornacj w przeciwienstwie do ciebie, bo ty cos wiesz, ale podajesz ludzia zludne informacje. Jak nie chcesz, nie podawaj konkretow na forum publicznym, jak ja, a nie wprowadzasz niepotrzebnie ludzi w bląd siejac zament. Teraz, jak jest musztarda, to latwo napisac autentyczne konkrety... tak, jak ktos wczesniej napisal kolega cos wie, moze ma dojscie, chce rozglosu? Ale uwaga niczego pomocnego sie od tego pana nie dowiecie... Dlaczego ostatnio axl zawiesil rozdawanie autografow? Zeby ktos obcy na tym nie zarabial... kolega backstagegigs juz tak zaistnial, ze oferuje uzytkownikom forum na pw zrobienie sobie zdjecia z axlem min. w Pradze 4lipca za 2 000zl... takich dzieci, ktorzy podaja swoj nr tel. na forum, oferujac zaplate za zdjecie a axlem nie brakuje...
jak mozna brac kase za cos takiego... przeciez ta kase nie trafi do axla. Ciekawe czy wystawiasz paragon, bo bez tego nie ma zadnej gwarancji i podstaw do zwrotu kasy... nie ma zadnej gwarancji, bo nikt z zespolu i mangamentu nie bawi sie w umawianie sie na zdjecia, tym bardziej takie dziadostwo neguje... to jest czysty ryzyk fizyk. Moze ktos wykozystuje dojscie, ryzykujac i chce jeszcze na tym zarobic... kolego nie zamierzaj mnie pouczac, bo jestem tu kilkanascie lat i widze, co wypisujesz tutaj i do ludzi na pw. Przestrzegam was, bo dzieci naciagaczy, ktorzy maja jakies zrodlo imformacji nie brakuje! Ps wolalbym wydac te 2 000zl na podroz i hotel w danym miescie, dzialajac na wlasna reke, niz pielegnowac nie powiem, co... pozdrawiam...