10? Zawsze mi było trudno to zrobić... WIęc może zrobie troszkę inaczej, mam nadzieję że się nie obrazicie?
1.) Guns n' Roses/ Van Halen/ Led Zeppelin/ Dire Straits/ Def Lepard - Zawsze miałem słabość do hard-rocka (Guns n Roses JEST moim ulubionym zespołem)
Jednak wszyscy inni też bardzo dają radę
2.) Alice in Chains/ Soundgarden/ Nirvana - Co powiedzieć? Kocham grunge.
3.) The Doors - Jedna z BEST kapeli ewah..
Bardzo lubię te ich narkotyczne brzmienia i jestem wielkim fanem tego zespołu.
4.) Rush/ Pink Floyd/ Jethro Tul/ King Crimsonl - Sorry, że wrzucam to tak do jednego worka, ale jednak - każda z tych kapel się czymś wyróżnia. Grają coś innego niż inne i to mi się bardzo podoba.
5.) Black Sabbath/ Judas Priest - Czyli klasyczny metal. Black Sabbath to wiadomo - klasa sama w sobie, a Judasów słuchałem chyba od zawsze i ostatnio byłem na ich koncercie! \m/ Było przecudnie
6.) Sex Pistols/ Bad Religion/ Ramones - Lubię punk (najbardziej Sex Pistols). Taka fajna muzyczka na luziku, która przepełnia mnie po prostu jakąś pozytywną energią
7.) Metallica/ Megadeth - Lubię ten rodzaj muzyki, na pewno nie przepadam za Slayerem i Antrax ale M&Msy mi bardzo pasują xD
8.) Red Hot Chilli Peppers - Jeden z moich ulubionych zespołów jak byłem mniejszy, teraz też ich bardzo lubię
Wokal Kiedlisa jest naprawdę świetny.
No dobra - skończę już chyba