Tylko tak piszecie zeby mi nie bylo przykro
A na powaznie ,to dziekuje za opinie.
Tutaj narazie nie ma czego kupowac ,bo kawalek jest w wersji demo i nie moge sie od paru tygodni zebrac zeby go dokonczyc i porzadniej zmiksowac.
Poprzedniej demowki juz nie mam,bo sie rozeszla po ludziach dawno temu.Wszelkie slady ,projekty kawalkow poszly sie ...chrzanic po awarii dysku twardego.Moge co najwyzej wyslac komus w tej chwili ten kawalek w formie tej niezmiksowanej mp3,bo nie mam nic w bardziej zaawansowanej formie czym moglbym sie pochwalic.Wszystko co mam ,to wczesne zarysy kawalkow.
Co do projektu to powstal w sumie z nudow dla zartu pod koniec 2007 roku.Im dluzej zaczalem sie bawic dzwiekiem , tym coraz bardziej mnie to wciagalo.Po jakims czasie pod szyldem Synthronica wydalem demowke z paroma kawalkami i dosc szybko caly naklad (okolo 50 sztuk) rozszedl sie po ludziach.
Pozniej z braku czasu ,a nastepnie z powodu prac nad innym bardziej mrocznym projektem Synthronica zawiesila dzialalnosc.Dopiero w 2010 wrocilem do prac nad nowym materialem Synthronicy ,bo zostalo mi troche roznych niewykorzystanych dzwiekow.W tym roku powinna wyjsc EP z paroma kawalkami ,ale to jesli wszystko dobrze pojdzie.
Co do sprzetu to nie ma sie czym chwalic.3 klawiatury sterujace :Akai lpk25 ,Akai lpd8 oraz CME M-Key.Do tego SB Audigy 2 zmodowane na SB X-Fi.
Czyli sprzet mozna powiedziec raczej tani.Muze tworze w sumie dla zabawy,wiec raczej nie chce wydawac kupy kasy na jakis profesjonalny sprzet ,bo i tak nie wiem ile bede sie zajmowal muzykowaniem.To bylo hardware ,a jesli chodzi o softy to glownie bawie sie we Fruity loops i Reasonie.
Co nagrywam?W innym projekcie ( Gristle Dog Corr ) nagrywam cos bardziej zakreconego (klimaty Gridlock,Skinny puppy,Download i duzo eksperymentow z dark ambientem),a tu chcialem sie troche wyciszyc i nagrac cos bardziej w klimatach eksperymentalnego ambientu czy chilloutu.
PS.Tu mi sie uchowal jeszcze fragmencik jednego kawalka :
.