Autor Wątek: Mike Patton  (Przeczytany 19861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mike Patton

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +1
Odp: Mike Patton
« Odpowiedź #45 dnia: Września 10, 2008, 06:07:08 pm »
0
All Tomorrow's Parties Presents - The Nightmare Before Christmas 2008 Curated by MIKE PATTON & THE MELVINS. Anglia, Minehead 5,6 i 7 grudzień. Wystąpią :

FANTôMAS PERFORMING THE DIRECTOR'S CUT
FARMERS MARKET
ISIS
NEIL HAMBURGER
BUTTHOLE SURFERS
J.G. THIRLWELL'S MANOREXIA
BOHREN UND DER CLUB OF GORE
KILL ME TOMORROW
THE DIRTBOMBS
BIG BUSINESS
ZU
THE LOCUST
TORCHE
MELVINS
SQUAREPUSHER
THE BLACK HEART PROCESSION
DäLEK
MASTODON
THE DAMNED
WHITE NOISE
SOULSAVERS FEATURING MARK LANEGAN
STOCKHAUSEN'S KONTAKTE W/ STEINBERG & WINANT
MADLOVE
BOSS HOG
DOUBLE NEGATIVE
RAHZEL
TEENAGE JESUS AND THE JERKS
TWEAK BIRD

Fantomas (odegra całą płytę Director's Cut!!!), Patton/Rahzel, Melvins, Mastodon, Isis, Zu, Mark Lanegan! Skład piorunujący ! Cena również, bo aż 300funtów za 3 dniowy karnet:( (poza wejściem na wszystkie koncerty w cenie karnetu jest: nocleg, pole golfowe, kort tenisowy, sauny, baseny i inne pierdoły...) Niestety jest tylko opcja zakupu 3 dniowego karnetu, nie można kupić biletu na 1 dzień ...

Aha Mike Patton i Melvins wystapią tam 3 dni z rzędu, Mastodon aż 2 razy pod rząd! Skład jeszcze nie jest zamknięty Patton szykuje jeszcze jakieś niespodzianki, a Melvins ma dać wspólny koncert z Mastodon prawdopodobnie:)

Wybiera się ktoś ?

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Września 24, 2008, 07:25:13 pm »
0
tak, wszyscy, juz mam 5 biletow

patton w jakis grach glos podklada ostatnio

Offline Mike Patton

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #47 dnia: Października 06, 2008, 06:04:51 pm »
0
“Bird’s Eye”, Mike Patton & Serj Tankian ze ścieżki dzwiękowej do filmu “Body of Lies”

http://www.mediafire.com/?nw2yywhdywm
Jak podaje http://www.avclub.com/content/blog/tvotr_mike_patton_anticon_my_dream Mike Patton wraz z TV On The Radio, Tunde Adebimpe'm i Adam'em “Doseone” Drucker'em z cLOUDDEAD mają zamiar nagrywać razem. Jak na razie, nie ma co do tego żadnych szczegółów.

SSolid

• Gość

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 04, 2008, 03:30:20 pm »
0
Prawde mowiac... watpie...

Offline Mike Patton

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 18, 2008, 02:21:53 am »
0
Plotak, plotak i jeszcze raz plotka! Patton jest teraz zajęty zbyt wieloma projektami żeby wracać do Faith No More. W marcu wychodzi Mondo Cane w kwietniu jego ścieżka dzwiekowa do jakiegoś filmu a w czerwcu nowy Fantomas!!!
No fakt aż huczy od plotek na temat powrotu Faith No More pisali o tym na onecie, pisali w magazynie Kerrang i włoskim forum Pattona też o tym bębnią, że podobno mają wrócic tylko na koncerty w 2009r. Ale ja myślę , żę to plotki tylko, bo Patton parę dni temu wydał nową płyę (zaraz o niej napiszę:) ) W marcu wychodzi jego debiutacnacka płyta Mondo Cane z orkiestrą i chórem, w kwietniu wychodzi soundtrack skomponowany w całości przez Pattona do jakiegoś filmu a w czerwcu wychodzi w końcu nowy Fantomas:) Także wątpię w reaktywację Faith No More nawet na koncerty...

Nowe dzieło znanego saksofonisty i jazzmana Johna Zorna na którym wokalnie udziela się Mike Patton. To już w sumie 4 płyta kwartetu John Zorn/Mike Patton/Trevor Dunn/Joey Baron w przeciągu 2 lat. Oczywiście kto zna Pattona tylko z Faith No More to lepiej niech nie ściąga tej płyty, bo mocno się zdziwi:)

« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2008, 06:32:19 pm wysłana przez Witek »

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 18, 2008, 10:46:21 am »
0
normal.nie dalbym Ci warna za wklejanie linkow do plyt, ale skoro nawet tego nie potrafisz to sobie odpuszcze.

Offline Mike Patton

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 18, 2008, 05:58:01 pm »
0
No faktycznie zle link wkleiłem... Ale co nie mozna dawać na tym forum linków do płyt??? Bo nie chcę dostać bana...

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 18, 2008, 06:01:00 pm »
0
Nie można... to łamaniem praw autorskich się nazywa...

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 18, 2008, 06:14:16 pm »
0
to nie jest under na fpe.

Offline Mike Patton

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 23, 2010, 06:49:54 pm »
0
Nie będę zakładał nowego tematu, więc dam to tu:

Mike Patton - Laborintus II (Holandia, Amsterdam - 18.06.2010)

Ledwo żywy po Sonisphere Festival pojechałem 17 czerwca do Amsterdamu na koncert Mike Patton (jedyny taki koncert w Europie) Spędziłem 21h w autobusie, żeby wkońcu dotrzeć na 18 czerwca. Koncert odbył się z udziałem ponad 30 osobowej orkiestry i chóry (nie mylić z Mondo Cane) Nie będę się rozpisywał na teamt samego koncertu, bo pewnie i tak nikt tego by nie przeczytał Powiem tylko, że koncert składał się z dwóch częsci. Pierwsza odsłona trwała 30min i wyglądała tak :

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=68VlxwV7pm8" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=68VlxwV7pm8</a>

A druga część trwała 40min. i był to koncert improwizacyjny a brali w niej udział: 2 saksofonistów, perkusista, skrzypaczka, pianista i oczywiście Patton:) A wyglądało to tak:

http://www.youtube.com/wa...feature=related (ten klip akurat nie mojego autorstwa)

Przed koncertem udało mi się spotkać Pattona, poznał mnie bez problemu A po koncercie udało mi się pogadać z Pattonem dłużej i nawet wypić piwo (marzenie się spełniło mogę teraz spokojnie umrzeć Już nie mogę się doczekać kolejnego koncertu z udziałem mojego idola a polski koncert Mondo Cane zbliża się wielkimi krokami :)

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1243
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 24, 2010, 07:47:42 am »
0
Szacunek za to, i dla Ciebie, i dla Mike'a.
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 24, 2010, 11:26:52 am »
0
Mike Patton, ja sobie tak obserwuje niektóre Twoje posty i śledzę te koncertowe wojaże i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem  :sorcerer: Jezdzisz za swoimi idolami po całej Europie i zbierasz naprawde niezłe materiały koncertowe  ;) za taką wytrwałość naprawdę należy Ci się to spotkanie z Pattonem 8) życzę kolejnych, bo odkąd mogłam spotkać Slasha zupełnie poza sceną, wiem jakie bezcenne są takie przezycia  :D

Chciałam jechać na koncert do Wrocławia, ale obawiam się, ze może być kiepsko z kwestiami urlopowo-finansowymi  :rolleyes:

Czekam na Twoje kolejne relacje i pozdrawiam ciepło !!! :)

edit

klip Twojego autorstwa niestety nie działa :(
« Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2010, 11:32:16 am wysłana przez rose84 »

Offline Brokuła

• Paradise City
  • Respect: +6
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 24, 2010, 11:48:05 am »
0
Jestem pod wrażeniem Twojej wytrwałości. Fajnie się czyta Twoje relacje:)

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 24, 2010, 12:14:09 pm »
0
Ja również z przyjemnością czytam to co piszesz. I po cichu zazdroszczę, że masz czas, żeby objechać tyle koncertów.

Metal Mike=Mike Chlasciak

Zaczęty przez Solid Shake

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5014
Ostatnia wiadomość Czerwca 19, 2006, 06:11:29 pm
wysłana przez el_loko