z cyklu gloopie curvy, chcialem ponarzekac, ze znowu kupno biletu na koncert bylo dla mnie wqrwiajacym doznaniem
Bardzo sie ucieszylem, ze Hollywood Vampires zagraja w Polsce, i nie moze mnie zabraknac na tym wspanialym widowisku. Jako, ze bilety trafily do sprzedazy dzisiaj o 11 rano, a ja o 7 rano konczylem nocną zmiane, i nie moglem czekać do 11 bo na 16.30 znowu mialem do roboty, zostawilem sobie wlączonego kompa, nastawilem budzik na 10.45 i poszedlem spac. Moj plan to bylo kupic bilety o 11, i isc spac dalej na pare godzin.
No i o owej 11 juz bylem gotowy, loguje sie, Eventim.pl sie cieszy, ze mnie widzi, widze ze najtansze bilety są po 249 zł. Wsadzam takie do koszyka, klikam KUPUJE, wyskakuje błąd - ta forma platnosci nie jest dostępna
no ale jaka forma platnosci? Dopiero wsadzilem bilety do koszyka, nie wybieralem jeszcze platnosci.
Probuje 2gi raz, to samo. Trzeci, to samo. Zmieniam przegladarke z firefox na chrome, to samo. zmieniam komputer, probuje z laptopa, dalej to samo.
byla moze 11:10, 11:15, wszedlem w ustawienia mojego konta zeby zobaczyc czy tam jakies gówna o płatnosciach są napisane. Nic. Imie nazwisko, numer buta, fiuta, wszystko sie zgadza. Dla picu zmienilem numer mieszkania o jeden w góre, i spowrotem o jeden w dół, i przy zapisywaniu zmian dostałem info "twoje zmiany zostały zapisane - z racji długiej nie obecnosci na koncie, twoje dane płatnicze zostały zresetowane. Nie posiadasz zadnych danych płatniczych". c**j to znaczy, co ja im zawiniłem, ze byłem stratny z tego powodu?
Po tak wykonanych krokach, wrocilem do kupna, ale niestety wszystkie bilety o cenie 249 zł, najtansze, juz znikneły, i musialem sie zawodolic dwoma za 299zł. Tak wiec jestem stówe w dupe, i c**j w dupe eventim.pl