nieodpowiedzialne wspieranie działań partii które mają na celu wprowadzanie Homoseksualizmu do świata dziennego,
Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, że homoseksualizm to nie wybór, tylko człowiek po prostu ma takie preferencje? Tak jak my patrzymy na dziewczyny, tak inny facet może patrzeć na drugiego faceta.
Parady równości, "tęczowe książki", związki partnerskie, walka o adopcję dzieci - to wszystko czyni mnie bardziej nietolerancyjnym, niz w rzeczywistości jestem. Czy ja chodzę po ulicy z penisem na wierzchu, krzycząc "patrzcie, jaki fajny, żądam tolerancji dla ludzi, chcących machać penisami na ulicy!"? Nie. Więc dlaczego geje tak usilnie wymachują swoimi różnymi rzeczami przed moimi oczami? Czy nie mogą sobie w spokoju zyć ze swoim partnerem, muszą lecieć na paradę, domagać się z definicji nienależnych im praw, żądać tolerancji, choć sami do nietolerancji prowokują. Geja, który mieszka ze swoim partnerem, z niczym się nie obnosi, nie wpycha mi przed oczy obrazków, których nie chcę oglądać, zaakceptuję bez najmniejszego problemu. Geja przebranego za papugę, całującego się ostentacyjnie z drugim facetem na paradzie równości, może na oczach dzieci, najchętniej posadziłbym na 48.
A blizej tematu - "w dupach się poprzewracało" rzeczywiście doskonale oddaje, o co tu chodzi. Jeśli dziecko ma decydować o tym, jakiej chce być płci, nie licząc się z konsekwencjami decyzji, to ja nie mam pytań. Jakaś totalna abstrakcja, kabaret, 20 lat temu swietnie by to pasowało do Monty Pythona.