Ktoś się wybiera do ABW, ręka do góry?!
No siema
Wtrącę się do dyskusji... Mam 23 lata i uważam, że na rozpoczęcie pracy w jakichkolwiek służbach w tym wieku jest już lekko za późno
Nie jest
extreme, nie wiem ile razy mam Ci to powtarzać, ale zrozum, że tatuaże w służbach nie przeszkadzają, więc przestań się upierać, że jest inaczej i w kółko pisać, że ktoś sobie zamyka drogę do kariery, nawet jeżeli jej w tej chwili nie planuje
A jeżeli patrzymy na to, że przyszły pracodawca, jakikolwiek, w jakiejkolwiek pracy, będzie patrzył na Twój wygląd, to tak samo są ludzie, którzy nie lubią kobiet w krótkich włosach, z kolczykiem, mężczyzn w długich włosach, brzydkich ludzi, grubych ludzi, ludzi z ciemną/jasną karnacją itp. więc jak ktoś nie będzie nas chciał zatrudnić, to znajdzie sobie jakikolwiek powód.
A nawiązując bardziej do tematu - czy ktoś z Was korzystał z tuszu dla alergików przy robieniu tatuażu? Jeśli nie, a jesteście alergikami (uczulenie na cokolwiek), to jakoś dłużej Wam się goiło, wyszła wysypka czy coś? Wiem, że jest droższy, ale podobno lepiej go wziąć, jeśli ma się skłonności do alergii i nie wiem na ile w to wierzyć