Autor Wątek: Tatuaże/Piercing  (Przeczytany 287932 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
  • Respect: 0
Odp: Tatuaże/Piercing
« Odpowiedź #105 dnia: Lipca 28, 2006, 12:24:43 am »
0
:D :D :D
Nie no, nie musiałam nigdy... staram sie być szczera wobec mojej mamy.
Wiem, głupie :P
A może podpisać zgodę 26-letnia siostra? :D

Najbardziej Różowa z różowych.

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #106 dnia: Lipca 28, 2006, 08:31:39 am »
0
Mam pytanie: czy mimo tego, że dopiero w kwietniu ukończę 18 lar to mogę już np. w październiku br. sobie strzelić dziarę?? Potrzebne jest pozwolenie od rodziców czy jak? Z góry dzieki za odpowiedz :)
Nie mam pojęcia jak to wyglada od tej strony.Wydaje mi się całkiem prawdopodobne,że jeśli będą znać Twój wiek,odmówią zrobienia tatuażu.Przynajmniej ja bym odmówiła i zaprosiła za kilka miesięcy.

Offline psycholcia

• Right Next Door To Hell
  • Idealnie, doskonale
« Odpowiedź #107 dnia: Lipca 28, 2006, 12:21:56 pm »
0
Mam pytanie: czy mimo tego, że dopiero w kwietniu ukończę 18 lar to mogę już np. w październiku br. sobie strzelić dziarę?? Potrzebne jest pozwolenie od rodziców czy jak? Z góry dzieki za odpowiedz :)
Nie mam pojęcia jak to wyglada od tej strony.Wydaje mi się całkiem prawdopodobne,że jeśli będą znać Twój wiek,odmówią zrobienia tatuażu.Przynajmniej ja bym odmówiła i zaprosiła za kilka miesięcy.
Napewno ci nie zrobia bedziesz musiala miec zgode rodzicow.Kolezanka chciala zrobic i musila miec jednak zgode :rolleyes: , ktora podpisala siostra starsza wiec nie powinno byc problemu co do siostry.

Ja nawet nie mam co snic, ze mama mi zgode  podpisze hehehe
"Czasami z ludźmi nie warto dyskutować, nie warto im tłumaczyć, jedyne co warto, to zostawić ich i odejść"

Offline Looy

• Zasłużeni
  • Paradise City
  • Emerytowany Moderator
  • Respect: -1
« Odpowiedź #108 dnia: Lipca 28, 2006, 12:26:45 pm »
0
We wrocławiu jest dobre studio na nożowniczej bodajże. Na jesień planuje zrobić sobie na plecach. japoński znak, coś podobnego jak mam w galeri, tylko nie tak duży i bardziej.. japoński:D Myslę też o przedramieniu, żeby coś po hebrajsku wytatuować, ale z tym może być problem natury technicznej... w lecie do pracyw  krótkim rękawie bym raczje nie przyszedł:]

Offline duff_wife

• Atittude
  • Respect: +22
« Odpowiedź #109 dnia: Lipca 28, 2006, 12:28:41 pm »
0
tez bym w sumie mogła miec tatuaż (chciałą mieć) ale narazie to nie możliwe. CW - to niech siostra Ci podpisze :) i właśnie lepiej na zimę, bo nie odkrywasz się tak i ładnie się wygoi :) wawa mówisz... :P ? :]

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #110 dnia: Lipca 28, 2006, 01:29:13 pm »
0

Ja nawet nie mam co snic, ze mama mi zgode  podpisze hehehe
Moi do dzisiaj nie wiedzą!

Offline psycholcia

• Right Next Door To Hell
  • Idealnie, doskonale
« Odpowiedź #111 dnia: Lipca 28, 2006, 08:40:23 pm »
0

Ja nawet nie mam co snic, ze mama mi zgode  podpisze hehehe
Moi do dzisiaj nie wiedzą!
Moja mama powiedziala, ze jak skoncze 18 lat to moge robic co mi sie podoba(tyczylo sie tatuaza) :rolleyes:
a ile masz juz tatuaz??
"Czasami z ludźmi nie warto dyskutować, nie warto im tłumaczyć, jedyne co warto, to zostawić ich i odejść"

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #112 dnia: Lipca 28, 2006, 09:23:57 pm »
0

a ile masz juz tatuaz??
Nie pamietam dokładnie,ale 10 latek to mu już minęło.

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #113 dnia: Lipca 28, 2006, 09:29:07 pm »
0
Mawier a gdzie masz tatuaż(jeśli można wiedzieć)? Czy jak kobieta zrobi go sobie na brzuchu, urodzi dziecko(tatuaż się zdeformuje), a potem znów(jakimś cudem :D)wróci do swojej idealnej figurki, to będzie on wyglądał nieestetycznie?

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #114 dnia: Lipca 28, 2006, 09:49:53 pm »
0
Mawier a gdzie masz tatuaż(jeśli można wiedzieć)? Czy jak kobieta zrobi go sobie na brzuchu, urodzi dziecko(tatuaż się zdeformuje), a potem znów(jakimś cudem :D)wróci do swojej idealnej figurki, to będzie on wyglądał nieestetycznie?
Na ramionach.Co do brzuszka...chmmmm.Pisał kiedys o tym Pompon.Po urodzeniu dziecka mozna nawet brzuszek doprowadzić do idealnego stanu(tylko trzeba się wziąśc za to odpowiednio wcześnie),ale nie jestem w stanie powidzieć Ci co będzie z tatuazem.To chyba ryzyko.

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Lipca 28, 2006, 10:25:30 pm »
0
We wrocławiu jest dobre studio na nożowniczej bodajże. Na jesień planuje zrobić sobie na plecach. japoński znak, coś podobnego jak mam w galeri, tylko nie tak duży i bardziej.. japoński:D Myslę też o przedramieniu, żeby coś po hebrajsku wytatuować, ale z tym może być problem natury technicznej... w lecie do pracyw  krótkim rękawie bym raczje nie przyszedł:]
koło XIII igieł?
ty uważaj co se robisz bo niektórzy se dziarają w kanji "szczęście" a okazuje się że to znaczy pedał itp :]

Offline Looy

• Zasłużeni
  • Paradise City
  • Emerytowany Moderator
  • Respect: -1
« Odpowiedź #116 dnia: Lipca 30, 2006, 12:01:47 pm »
0
E spoko:) napis sam wymyśliłem i użyłem słownika japońskiego, wiec bedzie ok:]

Offline PollyVelOre

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +1
« Odpowiedź #117 dnia: Lipca 30, 2006, 12:57:51 pm »
0
E spoko:) napis sam wymyśliłem
niech Ci będzie... :]

Co to dzairek to ja zamierzam zrobić takową na podbiciu lub na stopie (to w najblizszym czasie), myślalam też o karku i o okolicach wzgórka lonowego, no ale to już są dalsze plany..  

Offline Lezaza

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://www.jamajka.ir.pl
« Odpowiedź #118 dnia: Lipca 30, 2006, 01:17:35 pm »
0
Ja początkowo chciałam na brzuchu i mi gość w salonie odradzał, powiedział, że jest duża szansa że sie zdeformuje po ciąży. Dodał że z tego samego powodu nie tatułował by np 13 latka. Bo taka osoba wciąż rośnie i za pare lat wzór byłby nieciekawy... dodał też, że nie robi na dłoniach, bo to podobno źle wychodzi.
W końcu zrobił mi na łopatce z kalki. Ale znam studia które robią z rysunku na skórze, wtedy jest duża swoboda modyfikacji wzoru.  

Offline Zuzzanna

• Paradise City
« Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 04, 2006, 01:41:42 pm »
0
Ja tam tatuaż raczej za darmosa bede mia ła bo mojej siostry narzeczony robi:P ma fajne trzy tatuarze. na klacie ma napis kult , na nodze ma jakies tam cos xP , a na łopatce ma gargulca hehe :D
Changed. Good times.