Autor Wątek: Studia, edukacja, egzaminy i takie tam...  (Przeczytany 222277 razy)

Offline lania

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +10
Odp: Studia, edukacja, egzaminy i takie tam...
« Odpowiedź #255 dnia: Września 29, 2006, 09:45:09 pm »
0
gratulejszyn oczywizda :D
btw Zagłębiaki zdolne chłopaki
« Ostatnia zmiana: Września 29, 2006, 09:46:58 pm wysłana przez lania »

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #256 dnia: Listopada 09, 2006, 04:24:26 pm »
0
ma może ktoś jakieś materiały lub linki do takiej tematyki jak: "Sytuacja studentów na rynku pracy" ?? albo materiały o : aktywności zawodowej; aspiracjach zawodowych, życiowych, edykacyjnych , materialnych, kuturalnych? kazda pomoc nawet bibliograficzna bedzie doceniona :D

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #257 dnia: Listopada 15, 2006, 03:25:28 pm »
0
Niestety nie mam nic takiego, ale przypomniał mi się ten temat o propozycjach badań socjologicznych, przydały się do czegoś te nasze? :D

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #258 dnia: Listopada 15, 2006, 08:01:25 pm »
0
Niop to ja mam pytanko do tegorocznych maturzystów , jak wam poszedł dzisiejszy egzamin ?? :D . Mi w sumie temat przypasował , wybrałam ten o cierpieniach młodego Wertera . Jeśli chodzi o test czytania ze zrozumieniem , to był przyjemny ale pytania do niego już mniej przyjemne :P . A jutro czas na Angol , życze powodzenia  :)
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline Roxy

• Better
  • ?
« Odpowiedź #259 dnia: Listopada 19, 2006, 09:50:33 am »
0
Moniczka, jak było na angielskim i biologii? Moje znajome maturzystki wróciły z próbnej matury takie wyluzowane, jakby były na jakiejś imprezie, a nie na egzaminie :D W sumie nie ma sensu się stresować, bo jeszcze jest dużo czasu.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #260 dnia: Listopada 19, 2006, 05:30:23 pm »
0
Wcale nie macie już dużo czasu :P ja to wiem i Was ostrzegam że jest  to złudne wrażenia...

Offline duff_wife

• Atittude
  • Respect: +22
« Odpowiedź #261 dnia: Listopada 19, 2006, 06:38:31 pm »
0
e tam :P ja jutro idę do szkoły pierwszy dzień po chorobie - podobno jest jakis spr, mają pytać itp. mam to gdzieś :]

Offline Roxy

• Better
  • ?
« Odpowiedź #262 dnia: Listopada 19, 2006, 07:26:15 pm »
0
e tam :P ja jutro idę do szkoły pierwszy dzień po chorobie - podobno jest jakis spr, mają pytać itp. mam to gdzieś :]
Przecież będziesz miała usprawiedliwienie, to się jakoś wykręcisz i od pytania i od sprawdzianu :] Trzeba trochę pokombinować i będzie cacy :D

Offline gunska

• Atittude
« Odpowiedź #263 dnia: Listopada 19, 2006, 07:37:47 pm »
0
Moniczka, jak było na angielskim i biologii? Moje znajome maturzystki wróciły z próbnej matury takie wyluzowane, jakby były na jakiejś imprezie, a nie na egzaminie :D W sumie nie ma sensu się stresować, bo jeszcze jest dużo czasu.
Niop więc bez  wrażeń się jak zwykle nie obyło :P
W pierwszy dzień się spóźniłam ale na szczęście mnie wpuszczono , polski był nawet prosty , pytania do testu nie za ciekawe ale dało się cos wymodzić :)
W drugi dzień , pisałam angielski , w sumie prościutki był :)
W trzeci dzień , niop właśnie w trzeci dzień była biologia , prościutka w ciągu 30 min napisałam polowe , niop ale na tym się skończyło , gdyż ogłosili w szkole alarm bombowy i musiałam się ewakuować, przez to unieważnili nam maturę i będę musiała za dwa tygodnie jeszcze raz pisać , ehh live is brutal :P
Niop i tak sexi wyglądały moje matury , fiu fiu wole nie myśleć co będzie na normalnych :P

Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline Roxy

• Better
  • ?
« Odpowiedź #264 dnia: Listopada 19, 2006, 07:43:14 pm »
0
Hehe czad z tym alarmem bombowym :D przynajmniej zapamietacie to na długo, bo taka zwyczajna próbna matura nie utkwiłaby w pamięci. Ja tam mojej próbnej wcale nie pamietam. A z tym pisaniem za dwa tygodnie, to co to dla Ciebie Kochanieńka. Rzucisz ich na kolana :] Powodzenia.

Offline gunska

• Atittude
« Odpowiedź #265 dnia: Listopada 19, 2006, 07:46:52 pm »
0
Taaa już to widze , pewno przywalą coś równie bombowego jak ten alarm :P

Offline Roxy

• Better
  • ?
« Odpowiedź #266 dnia: Listopada 19, 2006, 07:53:09 pm »
0
Ten alarm był oczywiście fałszywy? :] A jak jest teraz z maskotkami na maturze, można je wnosić na salę?

Offline gunska

• Atittude
« Odpowiedź #267 dnia: Listopada 19, 2006, 07:59:18 pm »
0
Nie , nie można , nawet chusteczek nie możesz mieć :( . Niop alarm naturalnie fałszywy , okazało się że ktoś zadzwonił ze szkolnej budki do dyrektora i poinformował o tym że w szkole jest bomba <lol>

Offline Roxy

• Better
  • ?
« Odpowiedź #268 dnia: Listopada 19, 2006, 08:07:42 pm »
0
Jak to się wszystko pozmieniało w tym szkolnictwie przez parę lat. Jak ja zdawałam maturę (a przeciez nie było to aż tak dawno, bo tylko 5 lat temu), to można było mieć maskotkę, sok, batonika... Mój kolega wylosował pierwszą ławkę i postawił sobie ma ławce dwa soki w kartonikach, żeby móc ściągać, a dyrektor podszedł do niego i powiedział, żeby zdjął te soki, bo oni i tak nie mają zamiaru mu przeszkadzać. I nie przeszkadzali, legalnie ściągał z książki.

Offline gunska

• Atittude
« Odpowiedź #269 dnia: Listopada 19, 2006, 08:14:28 pm »
0
Teraz to nawet musisz mieć zaświadczenie o chorobie pęcherza , zeby wyjść do ubikacji :P

PRZENIESIONY: Takie pytanie takie

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 2924
Ostatnia wiadomość Grudnia 05, 2010, 07:12:27 pm
wysłana przez krelke