Gnatek Ja studiowałem - 2 lata na Wydziale Zarządzania UW - zaocznie, uzupełniające magisterskie. Dostać się nie jest trudno bo tam jest masówka - im więcej studentów tym lepiej bo kasa musi się zgadzać
Ja byłem na specjalizacji Zarządzanie Przedsiębiorstwem ale do wyboru jest kilka innych - m.in. marketing, e-biznes itp. Wejdź sobie na stronę
www.wz.uw.edu.pl jest dużo informacji. Zajęcia w soboty i niedziele. Egzaminy w 90% również w weekendy (na zaocznych), ale o godzinach późnowieczornych np. w sobotę o 21
Przedmioty raczej ogólne - prawo itp. Z ekonomii to raczej teoria, nie trzeba liczyć (poza Statystyką, którą oblewa w 1 terminie 100% osób
). Tu masz rozkład przedmiotów:
http://www.wz.uw.edu.pl/studia,program,3,magisterskie,zarzadzanie-zaoczne.htmlSesja jest niestety wyczerpująca, zdarzają się duże egzaminy dzień po dniu, ale raczej nie ma problemu ze zdawaniem. My to nazywaliśmy fabryką magistrów - jak płacisz regularnie to Cię przepuszczą
Z pisaniem pracy ogólnie luz, promotorzy pomocni - moja promotorka sama mi wymyśliła tytuł pracy i mobilizowała, żebym dotrzymywał terminów.