Autor Wątek: Sporty  (Przeczytany 16513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
Sporty
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 05, 2007, 10:05:10 pm »
0
U mnie to różnie z tą akywnością bywa, ale kocham narty i jak tylko moge to jeżdzę. A poza tym to chodzę na besen i od 3 tygodni na taniec brzucha, a w domku czasem się pogimnastykuje.

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline Sunrise86

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://www.lastfm.pl/user/sunrise-gnr/
Sporty
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 05, 2007, 10:40:02 pm »
0
Z Chciałabym się nauczyć pływać, ale nie udaje mi się  :blink:

Nie martw się, mi też średnio idzie a za 5 zajęć muszę zdać kartę pływacką :blink: To będzie śmieszne   :rolleyes:  
[img]http://img122.imageshack.us/img122/1707/userbarlo6.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline Sawiak Niszczyciel

• Paradise City
  • > .!.. < pomyśl - prawie jak pozdrowienie
  • Respect: +3
Sporty
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 05, 2007, 11:06:54 pm »
0
Śmieszne jest to, że 2 razy zdałem na kartęi za żadnym razem nie wpłaciłem niezbędnych 15 zł xD
"Poniższe twierdzenie jest fałszem
     Powyższe jest prawdziwe
Witamy w naszym zakątku wszechświata"

"Jest ktoś, kogo spotkałeś i nie zabiłeś? Tak, Ty"

"Gdzieś Ty był, jak Ciebie nie było?" - n

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Sporty
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 06, 2007, 07:29:08 am »
0
Piłka nożna w każdym wolnym czasie... A jak nikogo nie ma chetnego na noge, to zawsze zostaje rower...

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
Sporty
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 06, 2007, 05:48:43 pm »
0
Kiedyś dużo grałem w kosza, tenis stołowy, itp. Moją miłością pozostała piłka nożna, w którą grałem w każdej wolnej chwili. Czy to w deszcz, śnieg czy latem. Kiedyś trenowałem nawet w klubie, jednak życie się tak beznadziejnie potoczyło, że nie jestem piłkarzem. A szkoda...  

Offline chevantonGNR

• Atittude
  • Respect: +1
Sporty
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 06, 2007, 07:36:59 pm »
0
Moją miłością zawsze bedzie piłka nożna!!
Od lat 7 do 17 trenowałem tylko piłke.
Do 14 lat grałem w klubie który był wtedy w 4 lidze, zaliczyłem juniorów starszych i przeniosłem się do A klasowego zespołu tak grałem cały czas w juniorach starszych, mogłem grać w seniorach, tylko szkoła nie za bardzo mi na to pozwalała, ponieważ na treningi bym nie chodził a trening to podstawa :P
Zapewne kiedyś wróce do gry w piłke.
Teraz to tylko gram z kumplami na podwórku czasami aby podtrzymać forme :P

Pochwale sie że w czasach gimnazjum grałem intensywnie w ping-ponga, i nawet nieźle mi to wychodziło, czego rezultatem było zajęcie w 1 i 2 klasie 3 miejsca w całej szkole :D

aa i zawsze chciałem biegać na 100m, bo szybki to nawet jestem ale nigdy tego nie trenowałem a jakbym zaczął to by może coś z tego było, ale za leniwy na to byłem i jestem :P
« Ostatnia zmiana: Marca 06, 2007, 07:39:09 pm wysłana przez chevantonGNR »

Logan

• Gość
Sporty
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 07, 2007, 05:19:54 pm »
0
-sewgo czasu trenowałam karate przez 3 lata (treningi, zawody, pokazy)

Ashihara czy Oyama?

Ja glownie biegi i jakies sporty walki typu karate i troche mialem do czynienia z tkd itf ,muay thai,bjj,combat 56 ,zapasami itp.

Offline gucha

• Atittude
Odp: Sporty
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 03, 2007, 01:59:08 pm »
0
Czas odkurzyć nieco temat o sporcie ;)
Moja przygoda ze sportem rozpoczęła się gdzieś w połowie podstawówki (na stare, czyli 4 klasa). Trenowałam lekką atletykę a dokładniej biegi krótkodystansowe. Po ukończeniu SP poszłam do klasy sportowej (LO) i tam intensywnie kontynuowałam tą "zabawę" do 2 klasy, a definitywnie skończyłam z bieganiem w kl. 3 (w 3 już tylko sporadycznie chodziłam na treningi i już przestałam jeździć na zawody). Potem, w 4 kl.  była krótka przygoda z karate i parę godzin spędzonych na ściance wspinaczkowej :) Oprócz tego od 7 kl. SP - końca LO ćwiczyłam codziennie w domku (m.in. 200 "brzuszków" rano i 200 wieczorem - teraz się zastanawiam skąd miałam tyle chęci, bo teraz to już mi się nie chce - starzeję się :rolleyes: :D).
Obecnie czasem też poćwiczę w domu, ale to ogranicza się jedynie do kilkudziesięciu "brzuszków", "pompek" i przysiadów. Oprócz tego chodzę na basen i aerobik, aaa i codziennie kręcę sobie hula - hopem :D Uwielbiam też pograć w siatkę, szczególnie w plażówkę (nie lubię ludzi, którzy grając w siatkę momentami się patrzą po sobie kto ma odebrać i stoją jak kołki :P)
Ogólnie jestem osobą, która chciałaby w życiu wszystkiego spróbować. Póki co, w najbliższych planach mam zapisać się na taniec brzucha :)

Offline Ace

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 03, 2007, 02:00:18 pm »
0
Ja czasem biegam długie dystanse ;F
There are two kinds of people in this world - those that like me, and those that can go to hell.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 03, 2007, 02:02:18 pm »
0
Póki co, w najbliższych planach mam zapisać się na taniec brzucha :)

Nieźle...

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 30, 2008, 09:28:37 pm »
0
Kara-te, Kung-fu; Pływanie; Akrobatyka; Rollki; Łyżwy; Ćwiczenia Siłowe; Ścianki na których miałam okazję być tylko raz - polecam  ;)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2008, 09:32:41 pm wysłana przez Bloody Rose »

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 25, 2009, 09:24:46 pm »
0
:D Wystarczyło, że Małysz przez tydzień nie słuchał rad duetu Kruczek - Mateja i od razu są wyniki. Najlepszy skok w tym sezonie :D A jak już jesteśmy przy Małyszu to spotkałem ostatnio w klubie norwegów i się śmiali, że na Małysza w Norwegii mówi się "Flying mustache" :P
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline okenden

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +1
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 25, 2009, 11:28:25 pm »
0
Karate Shotokan. Początkowo myślałem, że to tylko tak amatorsko i dla zabawy, ale z czasem mnie wciągnęło, i chcę być coraz lepszy. Za kilka miechów wyjadę na studia i albo będę to kontynuował albo spróbuję jakiegoś sportu walki. Za dziecka trenowałem piłkę nożną, do dziś lubię pokopać, od czasu do czasu. W siatę, kręgle i tenis stołowy lubię grać, ale nigdy nie trenowałem, najlepszy w tym nie jestem, no.. w kręglach mi nieźle idzie. Czasem biegam, pływam.. ot wszystko. Sport to mój sposób na odstresowanie, dobry trening dostarcza mi satysfakcji.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2009, 11:30:28 pm wysłana przez okenden »

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 27, 2009, 07:59:01 pm »
0
nonono, chyba niedlugo paintball sie zacznie; ]

knife

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Września 19, 2009, 10:34:50 pm »
0
Dzisiaj pierwszy raz wystartowałem w wyścigach.
Fiat Uno 1.0, zupełna fabryka (tylko przelot + wywalenie wszystkiego ze środka celem odchudzenia)
W pakiecie z moim zerowym doświadczeniem skutkuje to ostatnim miejsce tak w klasie jak i w generalce.
Ale Swift, który ma całe stadko koni więcej sypnął mi w generalce tylko 1,71 sekundy, co już uważam za niezły wynik.

Dwie próby z pierwszego przejazdu:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=iJmT1MmQstQ&amp;feature=channel_page" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=iJmT1MmQstQ&amp;feature=channel_page</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9hayxKRh4gM&amp;feature=channel_page" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=9hayxKRh4gM&amp;feature=channel_page</a>

Niestety nie mam filmików z 3 przejazdu, gdzie na pierwszej próbie urwałem prawie 5 sekund, na drugiej 2,5.