Mi się dzisiaj śniło, że:
Siedziałam pod klasą w szkole, a przede mną pod klasą siedział Ax l,Izzy,Slash,Duff i Steven(wszyscy byli młodzi). Zaczęłam śmiać się ,że szczęścia.Podeszłam do nich i poprosiłam o autograf.Na koniec poprosiłam Axla o autograf podpisał mi się ,a potem pomazał mi autografy Steva,Duffa i Slasha.Spytałam się czemu to zrobił ,ale on mi nie odpowiedział (wogólę to było dziwne bo Izzy miał marynarkę czerwoną w różowe serduszka). Nie wiadomo jak nagle ja Axl i albo moja siostra, albo koleżanka znaleźliśmy się w szatni miałam Axlowi załatwić koncert.Gdy się ludzie dowiedzieli ,że w szkole jest Axl zaczęli nas ganiać(w szkole prawie nikt nie słucha Guns N' Roses) jeszcze nawet obcy ludzie.Axl powiedział ,że się boi zaśpiewać ponieważ nie ma już takiego głosu jak dawniej powiedziałam żeby się nie martwił.Potem wszyscy ludzie i my mieliśmy iść na Axla koncert, ale nauczyciele nie chcieli nas wypuścić ja i Axl chcieliśmy ich ominąć ale moja babcia (kiedyś była nauczycielką) co też pilnował zobaczyła mnie pokazała mi sznurek ,że będzie lanie i powiedziała moim rodzicom potem ukryłam się w szatni z Axlem.Później się obudziłam.