NighTrain Station Guns N' Roses
Inne => Hyde Park => Wątek zaczęty przez: whatashame w Stycznia 13, 2010, 06:39:48 pm
-
g
-
sprobuj tutaj: http://www.forum.biolog.pl (http://www.forum.biolog.pl)
-
Z chęcią bym pomógł ale niestety biologiem nie jestem...
-
Kurde, myslalem ze bedzie o rozmnazaniu...
-
Nie jestem na ani po technologii żywności ale znalazłem trochę czasu. Chyba ktoś chce ciebie koniecznie uziemić. Straszny ten temat. :o
http://www.iung.pulawy.pl/wydawnictwa/Pliki/pdfPIB/zesz9.pdf (http://www.iung.pulawy.pl/wydawnictwa/Pliki/pdfPIB/zesz9.pdf) - od 89 do 98 strony tylko o tym konkretnym owsie. Widzę że jest podana pełna bibliografia ale to wszystko tyczy się raczej technik uprawy i ile czego jest w tym owsie.
http://www.dbc.wroc.pl/Content/2303/x-17_Graj.pdf (http://www.dbc.wroc.pl/Content/2303/x-17_Graj.pdf) - tu dwa króciutkie fragmenty pod hasłem "owsa" które też można by wykorzystać.
A tu już konkret - http://www.uwm.edu.pl/jelementol/streszczenia%208-4-2003.htm (http://www.uwm.edu.pl/jelementol/streszczenia%208-4-2003.htm) Wciśnij Ctrl+F i wrzuć hasło "mięso indycze". Jest jedne minus - cała praca jest w jęz. angielskim więc znajomość tegoż języka wymagana lub odpalenie tłumacza Google choć jak tam jest jakaś terminologia techniczna to nie wiem czy i jak sobie poradzi. W środku też jest podana bibliografia, możliwe że taka bardziej podchodząca pod temat niż ta z pierwszego linku.
-
" wpływ owsa oplewionego na produkty mięsne "
jaka kolwiek pomoc , ksiazk, materiały , cokolwiek !!!
o w mordę, przy tym matematyka wydaje się banalna :o
niestety więcej od innych kolegów niestety nie powiem, mogę tylko życzyć powodzenia! :)
-
powodzenia, w pisaniu pracy, mam nadzieje że będzie ciekawa