Nie lubię tłumu , drażni mnie , najchętniej bym ich stamtąd wyrzucił wszystkich włącznie z politykami najlepiej do Brukseli wszystkich , mimo wszystko mniej razi mnie Krzyż (znak który szanuję w przeciwieństwie , do ludzi którzy pragną być dzięki nim w TVN 24 czy zyskać sobie wyborców kosztem niwelowania jego symbolicznej , religijnej wartości na rzecz swojej żałosnej polityki ) niż flaga totalitarnej Unii Europejskiej w każdym budynku publicznym.
http://tnij.org/qwdwdqwdqwdqwdhttp://tnij.org/babilbqwd - oficjalny plakat propagandowy Wspólnoty Europejskiej...
Na szczęście Wieża Babel upadła (czyżby twórca tego plakatu nie uważał na lekcji etyki
) podobnie jak ten antywolnościowy twór , jak pociągnie ten upadek za sobą USA to będzie wręcz wspaniale - koniec globalnego terroryzmu ,,,
Ale wcześniej nastąpi wspaniały etap budowanie tej wieży - oby trwał jak najkrócej , niektóre rzeczy zostały już opisane w Księdze Objawienie i jest to bodajże JEDYNY fragment tej księgi w którym nie ma aluzji tylko realny obraz rzeczywsitości
"Sprawią, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia – imienia Bestii lub liczby jej imienia. Tu jest (potrzebna) mądrość. Kto ma rozum niech liczbę Bestii przeliczy: Liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: „sześćset sześćdziesiąt sześć” (Św. Jan – Apokalipsa 13:16-1)"
A teraz najlepsze
"Dr Sanders, dysponując całym zespołem inżynierów, hojnie dotowany przez aqmerykański rząd pieniędzmi pochodzącymi z podatków, podołał zadaniu i zaprojektował mikroczip, zasilany baterią litową, wykorzystującą zmiany temperatury skóry do regenerowania energii. Inżynierowiewydali półtora miliona dolarów (w owym czasie) na badania, aby znaleźć najlepsze i najwygodniejsze miejsce do wszczepienia mikroczipu. No i zgadnijcie! Badania wykazały, że czoło i wierzch dłoni są nie tylko najwygodniejszymi, ale i jedynymi miejscami, gdzie ciągłe zmiany temperatury są w stanie doładowywać litową baterię. Długość mikroczipu ma siedem milimetrów, zaś w przekroju ma tylko siedemdziesiąt pięć stenych milimetra, przypomina wymiarami ziarnko ryżu. Jest w stanie trzymać w pamięci wiele stron dotyczących twoich danych. Twoje ogólne dane, historia zatrudnienia, rekord o karalności, historia zdrowia, czy informacje finansowe mogą być zaprogramowane w mikroczipie."
W dobie tak szybko zmieniającej się sytuacji , postępu technologii i świata który stoi na krawędzi kolejnej wojny światowej (Korea vs Korea , Izrael vs Iran) spory między posłem Palikotem i posłem Macierewiczem są nudne , bardzo nudne.