k***a mać. Ja ******ę. TO sa słowa, które mi sie cisną na usta kiedy oglądam ten filmik. Wyśmiali go. Gdyby powiedział to ktos inny ( w sensie nie gej), to nikt by nawet nie pomyślał o jakimkolwiek skojarzeniu. Ciekawe ile razy kobieta użyła tego sformułowania? To jedna sprawa. Drug sprawa to: A co mnie k***a obchodzi czy biedroń wie co to jest jakiś konwent seniorów. A co mnie obchodzi czy jakiś inny z Ruchu Palikota nie wie czego innego, albo źle się wysławia. Kurna! Mnie obchodzi to , czy Oni chcą dla mnie dobrze. k***a p*****e politycy z SLD, PO, PSL, PiS i inni to wszystko wiedzą i jakoś kurna przez 20 lat nie potrafili sprawić, aby w POLSCE było lepiej. Oni mogą być analfabetami. Ja bym jużnie chciał widziec biednych i głodnych dzieci na ulicy. Żebrzących staruszków. To jest dlka mnie najważniejsze, a nie to, że jakiś gej nie wie kim sa seniorzy w sejmie. Poza tym myślę, że ci seniorzy kroją gruba kasę na tym, że są seniorami, więc bardzo bym prosił o to, by wypierdolić ich z sejmu, bo te "ich pieniążki" przydadzą się na wakacje dla dzieci z biednych rodzin... i tyle mam fuckin' k***a do powiedzenia.
Przepraszam za przekleństwa.