widze tu wycieczki osobiste pod moim adresem, ale nie bede ich komentowal
razem z Arabia i Panama jestesmy posmiewiskiem mundialu, tyle ze na tamtych to chyba nikt nie liczyl (jestesmy jedyna kadra na tym mundialu ktora nie oddala celnego strzalu w pierwszych polowach obu meczow !)
bylo zadanie do wykonania, ja jestem zdania ze nalezy miec odrobine przyzwoitosci i podac sie do dymisji jesli juz po 2 meczach roboty sie wykonac nie da
po wypowiedziach Nawalki po pierwszym i drugim wpierdolu widac ze on u siebie zadnej winy nie widzi
zeby nie bylo ze winny jest tylko trener, pilkarze tez dali dupy na calej linii, wlacznie z naszym podobno najlepszym napastnikiem swiata, ktory nie umie nawet pilki dobrze przyjac w sytuacji sam na sam, konczac na tym bufonie (nie mylic z Buffonem) w bramce, co wszystko co leci w swiatlo to przepusci, albo sie na jagody wybierze zamiast po pilke
moja opinia nie jest w zaden sposob goraca, tak samo mowilem po 2002 r po kompromitacji Engela, 2006 Janasa i 2008 Leo
ten facet nas trenowal 5 lat i wystarczy, pewna formula sie juz wyczerpala... czas na swieza krew zarowno szkoleniowa jak i pilkarska