Gdansk, Trojmiasto.... Dla mnie najlepsze miejsce do zycia:) Jest wiele, rzeczy ktore mi sie podobaja. Bardzo jestem dumny z historii Gdanska, kiedys najbogatsze miasto Polski, piekna starowka itp. Ale przede wszystkim Walesa i Solidarnosc to dla mnie swietosc:) Wydarzenia z Gdanska zmienily swiat i z tego bardzo sie ciesze:) A z takich codziennych spraw to bliskosc morza! Nie wyobrazam sobie przeprowadzki do miasta w glebii ladu... Fajnie jest pod wplywem impulsu wsiasc latem na rower i pojechac wypic piwko na plazy. Niepowtarzalny klimat. W Gdansku jest tez piekne Zoo!:P
Sopot tez jest swietny. Monciak noca, szczegolnie latem to super widok:) W ogole Sopot ma niesamowity klimat i swoj wlasny, unikalny styl. Gdansk i Sopot buduja wspolnie hale widowiskowo-sportowa na 12 tysiecy i mam taka egoistyczna nadzieje, ze duzo koncertow przeniesie sie ze Spodka do nas:P No i mamy miec najladniejszy stadion na Euro, czyli Baltic Arena:)
Nie podobaja mi sie za to korki, komunikacja miejska i durny blokujacy inwestycje konserwator zabytkow:P
Swietna jest tez bliskosc Kaszub, gdzie sa piekne krajobrazy i swietne jeziora, jesli ma sie dosc 3miasta mozna zawsze wyskoczyc na weekend na Kaszuby:)