to co się wyprawia w tym kraju, chaos z tymi szczepieniami...
najpierw pierdzielenie, że tylko szczepionka, tylko musimy się zaszczepić...
a jak już jest szczepionka to się okazuje, że czas na przygotowanie wszystkiego władza przespała...
grupa 0 nie jest szczepiona, grupy kolejne czekają bo szczepionek nie ma, a jak są to są marnotrawione … no tak lepiej q'wa wyrzucić niż kogoś zaszczepić …
wielka afera z celebrytami - a przecież wizerunkowo można by to inaczej przedstawić... nie - trzeba udupić by publiczna tv miała temat do rozmowy a po cichutku się tuszuje niegospodarność, brak organizacji, brak w ogóle pomysłu na szybkie szczepienie...
ciekaw jestem czy wuc jest zaszczepiony... bo tak lata po kościołach... ze snajperami....
ja jeszcze nie doszedłem do tego etapu by zapisać się na szczepienie się zaszczepić … zaszczepić się zaszczepię bo te tępe pały jakieś zakazy wydadzą dla tych co się nie zaszczepią... a to obetną 500+, a to nie wyjedziesz z kraju, a to na wakacje nie przyjmą cię w hotelu...
inaczej to powinno wyglądać... oj inaczej....
tak troszkę politycznie wyszło, ale patrząc na to co dzieje się w tym kraju, a co w innych to jesteśmy jednak już wycofani o jakieś 30-40 lat....