Autor Wątek: Homoseksualizm  (Przeczytany 112262 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

knife

• Gość
Odp: Homoseksualizm
« Odpowiedź #150 dnia: Listopada 28, 2009, 04:22:32 pm »
0
Rozumiem że ktoś może być nietolerancyjny, ale nie popieram tego ;)

Też tego nie popieram. Nie uważam się za osobę nietolerancyjną. Nikogo nie chcę bić, obrażać, nikomu do łóżka nie wejdę, łap na tyłku trzymał nie będę. Po prostu mam swoje ukształtowane i świadome zdanie, nie mam zamiaru się z nim kryć. Nie jestem jak baca, który zapytany o swoje poglądy odpowiada, że je ma, ale się z nimi nie zgadza :).

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #151 dnia: Listopada 28, 2009, 04:30:01 pm »
0
Nic, ale wywnioskowałem to z twoich wypowiedzi. Jesteś jeszcze dzieckiem i wyobraź sobie sytuację, że jesteś adopotowany przez dwóch wąsatych panów, w tym jednego udającego twoją mamę.
Dlatego nie napisałem, że nie jestem pewien czy aborcja przez homoseksualistów to dobry pomysł.
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #152 dnia: Listopada 28, 2009, 04:44:47 pm »
0
Nic, ale wywnioskowałem to z twoich wypowiedzi. Jesteś jeszcze dzieckiem i wyobraź sobie sytuację, że jesteś adopotowany przez dwóch wąsatych panów, w tym jednego udającego twoją mamę.
Douger - a Ty wyobraź sobie sytuację, że jesteś dzieckiem mamusi i tatusia, którzy mając swoje potomstwo centralnie w dupie, oddali je na wychowanie do Domu Dziecka. Nie chciałbyś zamiast w "bidulu" wychowywać się w zwykłym domu, w którym zaspokajane są wszystkie potrzeby dziecka? Ja osobiście wybrałabym tę drugą opcję, nawet wtedy, jeśli oznaczałoby to posiadanie dwóch matek lub dwóch ojców.
I żeby nie było niedomówień - nie jestem dzieciakiem, niedługo skończę 35 lat.
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

knife

• Gość
« Odpowiedź #153 dnia: Listopada 28, 2009, 04:52:44 pm »
0
A teraz wyobraźmy sobie dzieci, które są wychowywane przez kochających rodziców, kobietę i mężczyznę. Spędzają z nimi dużo czasu, poznają świat, rozwijają zainteresowania, uczą się nowych rzeczy. Czyli tak jak być powinno :P

Mam 25 lat :)
hm... z drugiej strony Tarzana wychowały małpy i był ******* w kosmos :D :D

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #154 dnia: Listopada 28, 2009, 05:09:45 pm »
0
Moonsun popieram Cię całkowicie ;) Ja osobiście jestem tolerancyjna osobą, dla mnie ludzie, którzy śmiało przyznają się do homoseksualizmu są zajebiście wolni i nie ubrani w żadne społeczne ramy, które zazwyczaj uważają homoseksualizm za chorobę. Mówię tu przede wszystkim o tych starych piernikach-mocherach, wg których Bóg pośle homoseksualistów do piekła...Żal mi tych staruchów, chociaż wśród młodych jest podobnie. Skoro nie robi mi taka osoba krzywdy ani fizyczne ani psychicznej to dla mnie może on i ze zwierzęciem żyć..Jego życie, jego wola, jego wybory i ch** mi do tego. Jetem całkowicie za formalnymi związkami homoseksualnymi i za adopcją przez te pary dzieci, chociaż sam jestem hetero ;)

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #155 dnia: Listopada 28, 2009, 05:18:51 pm »
0
A ja nie trawie pedałów. Homoseksualistów akceptuję, to biedni ludzie, którzy urodzili się z psikusem i nie pasują do społeczeństwa. Akceptują to i żyją w miarę normalnie na ile to możliwe. Nic z tym nie można zrobić bo to nie jest choroba. Jakby mnie zaprowadzili do lekarza i próbowali wmówić że lepiej żeby mi się podobały penisy niż waginy to też pewnie nie dałbym się namówić. Inna sprawa jest z pedałami pokroju Jacykowa. Robią te pieprzone marsze i myślą że są trendy. Włączam teleexpres a tam gość w ciuszkach swojej siostry udaje stosunek płciowy ze swoim kolegą. PAW!!! Żygać mi się chce jak na nich patrze. Ale nie mylmy ich z homoseksualistami, którzy się z tym nie obnoszą i próbują jakość wpasować się w normalne społeczeństwo nie obarczając nikogo swoim problemem. Bo to jest problem.

Co do adopcji dzieci, to jestem PRZECIWNY. Jak już ktoś napisał, dzicko jest jak gąbka. I wchłania pewne rzeczy podświadomie. Oczywiście nie jest powiedziane że ze związku homoseksualistów wyrośnie pedał, ale to tak samo jak z gołębiami. Mieszkając w Jaworznie, gołąb może Cie osrać. Mieszkając w Krakowie, gołąb na pewno Cię osra. Chodzi o prowokowanie pewnych sytuacji.
To tyle.
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

knife

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Listopada 28, 2009, 05:31:40 pm »
0
eXtreme nie wiem czy zauważyłeś, ale podchodzisz podobnie do "mocherów" (nie cierpię tego określenia) jak wielu ludzi do homoseksualistów. Obrażasz ich, bo za obraźliwe można uznać "stary piernik-mocher". Może nawet obrażasz moją Mamę. Ona też chodzi w mocherowej czapce i dwa razy dziennie odmawia różaniec, nie akceptuje związków homoseksualnych podobnie jak ja. Obrażasz ją? Powiesz mojej Mamie, że jest starym piernikiem-mocherem?

Ostatnio dzieje się tak: powiesz "idzie pedał" to cie ukamienują, bo jesteś nietolerancyjny. Powiesz "mocher" będziesz fajny. A co Cię obchodzi w co wierzą? Nie można obrażać kogoś za to, że wierzy, w kogo wierzy i jakie ma zdanie.

Ciekaw też jestem jakie dziecko wychowane przez homoseksualistów będzie miało szanse zostać heteroseksualistą? Ja będąc wychowany przez mężczyznę i kobietę czuję nienaturalność w związkach homoseksualnych. Dziecko wychowane przez homoseksualistów też będzie odczuwało taką nienaturalność w związka heteroseksualnych? Dwaj panowie będący rodzicami  mogą wytłumaczyć dziecku, że może być homo lub heteroseksualne, ale to związek homoseksualny będzie mu towarzyszył przez cały okres kształtowania się i to taki związek będzie w nie "wsiąkał". A może zostanie ugodowo bi?

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #157 dnia: Listopada 28, 2009, 05:40:29 pm »
0
Z innej beczki trochę.

Jeśli wiecie,że jakaś osoba publiczna jest orientacji homoseksualnej to w jakim stopniu wpływa to na jej odbiór przez Was? Co jest na pierwszym planie - to,kim jest,czy jej orientacja seksualna?
Czy zdarzyło się Wam nie słuchać danego muzyka/nie oglądać filmów z danym aktorem i.t.d dlatego,ze jest orientacji homo,bądź biseksualnej?
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Sheridan

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #158 dnia: Listopada 28, 2009, 05:44:39 pm »
0
Pod względem homoseksualizmu to muszę przyznać, że jestem bardzo nietolerancyjny. Jestem przeciwko adoptowaniu przez nich dzieci, przeciwko ich małżeństwom, przeciwko ich manifestacjom, w sumie ogólnie - przeciwko im. I całkiem dobrze mi z tym ;)

"Pleased to meet you - Hope you guess my name!"

knife

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Listopada 28, 2009, 05:47:54 pm »
0
Mi to nie przeszkadza, chociaż stanowczo jak wiadomo nie akceptuję homoseksualizmu.

Jakiś czas temu sprzedawałem laptopa Piaskowi, przyszedł do naszego salonu ze swoim chłopakiem (jak wiadomo jest homoseksualistą i jak wiadomo mieszka pod Kielcami). Traktowałem go jak każdego innego klienta, to przecież zwykły człowiek jak każdy z nas. NAwiasem mówiąc był troche wyniosły jak to bywa u gwiazdorów :).

Co do homoseksualistów w showbusinesie, to słucham Queen'u. Tak się składa, że reszta z moich wykonawców jest hetero, ale na pewno nie dobieram sobie muzyki pod kątem orientacji seksualnej muzyków.

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #160 dnia: Listopada 28, 2009, 05:54:32 pm »
0

Czy zdarzyło się Wam nie słuchać danego muzyka/nie oglądać filmów z danym aktorem i.t.d dlatego,ze jest orientacji homo,bądź biseksualnej?
Nie.Wciąz rozpływam sie słuchajac Darrenka.Pomimo tego,ze ma męża.

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #161 dnia: Listopada 28, 2009, 06:33:57 pm »
0
Douger - a Ty wyobraź sobie sytuację, że jesteś dzieckiem mamusi i tatusia, którzy mając swoje potomstwo centralnie w dupie, oddali je na wychowanie do Domu Dziecka.

No to zacznijmy walkę z patologią i siedliskami niechcianych dzieci tak, aby jak najbardziej ograniczyć ich liczbę. No tak,  w sumie lepiej zastanowić się, gdzie by te dzieci jeszcze poupychać.
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #162 dnia: Listopada 28, 2009, 07:26:45 pm »
0
knife ja się absolutnie nie wstydzę tego, że nie znoszę starych ludzi. U mnie w domu wszyscy to wiedzą i oczywiście tego nie pochwalają, ale mnie o zupełnie nie obchodzi. Mnie w szczególności drażnią te staruchy po 60-ce co uważają, że przeżyli wojnę to im się wszystko należy. Każdy czegoś nie lubi i kogoś nie trawi. Ja absolutnie nic nie mam do homoseksualistów, Żydów, Murzynów, Azjatów itp itd. Rasizm to dla mnie głupota i takie samo zło jak faszyzm czy komunizm, ale sam wiem, że moja nienawiść do starych ludzi jest odmianą rasizmu. Ale cóż...nie jestem doskonały i zdaje sobie z tego sprawę. Sorry bardzo za tego off-topa ale chciałem wszystko wyjaśnić. Jeśli kogoś uraziłem swoją wypowiedzią to trudno...ma on problem :P

A co do znanych osobistości, które są homo, to podziwiam tych, którzy otwarcie się do tego przyznają mimo iż są właśnie sławni i może im to zaszkodzić. Podziwiam bardzo np. Eltona Johna ;)

knife

• Gość
« Odpowiedź #163 dnia: Listopada 28, 2009, 07:35:02 pm »
0
A mi się wydaje, że to Ty masz problem. I życzę Ci, żebyś po sześćdziesiątce nie był otoczony takimi ludźmi jak Ty teraz.

Bardziej naturalne są stosunki dwóch osób tej samej płci czy to, że ludzie się starzeją?
Za pierwsze nie można nikogo nienawidzić, za drugie można.
Nikogo nie powinno się nienawidzić.

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #164 dnia: Listopada 28, 2009, 07:41:00 pm »
0

Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło. Freddy Mercury, Elton John czy George Michael to dla mnie muzyczni bogowie, a ich orientacja seksualna nigdy nie miała dla mnie najmniejszego znaczenia.
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w