To, że orientacja człowieka kształtuje się w życiu płodowym to nieprawda?
Nie wiem nie słyszałem o tym.
Dlaczego mafi uważasz, że homoseksualizm jest chorobą?
To jest zaburzenie psychiczne, czyli choroba. A czemu zaburzenie? Bo jest odchyłem od wszelkich zdrowych norm społecznych, kulturowych, seksualnych wypracowanych przez setki lat przez społeczeństwo. Poza tym niczemu to nie służy - ani założeniu rodziny, ani rozmnażaniu się (czyli przedłużeniu gatunku ludzkiego), ani odczuwaniu przyjemności (jaką przyjemność można mieć ruchając się z drugim facetem ? to zwykłe perwersyjne zboczenie, które może wywoływać tylko odruch wymiotny). A bierze się to ze zbyt swobodnego wychowania, rozluźnieniu norm obyczajowo-społecznych, a co najgorsze jest wynikiem mody, bo bycie gejem jest cool i trendy bo Jacyków też ma chłopaka
Nie wspominam już o aspektach estetycznych, bo to jest zwyczajnie obleśne. Nie ma czegoś takiego jak odmienna orientacja seksualna - człowiek rodzi się z instynktem heteroseksualnym, jeżeli od tego w późniejszych latach odchodzi to albo w wyniku nieprawidłowego wychowania albo w wyniku zaburzeń psychicznych, których przyczyny mogą być różne.
Zastrzegam, że to jest moje zdanie i nie mam zamiaru nikogo przekonywać do własnej opinii w tej sprawie. Tak samo nikt mnie nie przekona, że dwóch gejów może się w sobie zakochać jak mężczyzna w kobiecie, bo nie ma do tego żadnych racjonalnych przesłanek - nie mogą dać potomstwa więc taki związek jest z biologicznego punktu widzenia zbędny i nie daje żadnych naturalnych korzyści.