według mnie homoseksualizm jest czymś naturalnym skoro występuje na tak dużą skalę. Rozmowy typu: czy Oni są normalni ? świadczy o mnie tylko i wyłącznie o... nie chce nikogo obrazić... Ale jak można drugiego człowieka, który nic nikomu nie zrobił, napiętnować i chcieć zniszczyć, wygonić.
Tylko po ch...j parada równości? Przecież oni nigdy nie powinni mieć równych praw.
Dlaczego ???
Ale homoseksualizmu nie znoszę i nie rozumiem.
A może nie znosisz, bo nie rozumiesz? A może jest tak, że boisz się bo nie rozumiesz? Przecież Ci ludzie nic Ci nie zrobią.
Mam kilku znajomych gejów, homoseksualistów (nieważne jak ich nazywacie) i nic mi jeszcze nie zrobili. nikomu nic nie zrobili. Za to śmieszą ich ludzie, którzy myślą tak jak Wy. Wyzywają ich od gejów, a oni się śmieją i mówią, że przecież się nie pogniewają, bo ktoś ich nazwał gejami skoro nimi są.
Jeżeli chodzi o opiekę nad dziećmi to wydaje mi się, że to baaardzo delikatny temat i należałoby podejść do niego z rezerwą i dystansem. Nie mówię nie, bo na pewno są homoseksualiści, którzy dali by rade wychować dziecko nie przekabacając je siłą na "stronę homoseksualną". Do tego rodzaju adopcji powinni być wyznaczeni psychologowie i obserwatorzy takiej rodziny.
A zamiast głosić hasła typu "geje rozbiją nasze społeczeństwo", to pomyślcie co możecie sami zrobić dla naszego społeczeństwa. Geje nie rozbija i nie zdeprawują nikogo przy zdrowych zmysłach. Więc zainwestujmy w edukację seksualną i w ogóle w edukację naszej młodzieży, bo tych strych pierdzieli, którzy krzyczą głośno ze swych stołków to już nie uratujemy, ale siebie jeszcze możemy.