Feminizm według mnie nie do końca jest głupotą. Oczywiście kobiety powinny mieć takie same prawa jak mężczyźni, bo też są ludźmi. To normalne, ale trzeba to wszystko przyjąć z głową. Nie można narzucać czegoś takiego, jak stała liczba kobiet na przykład w rządzie. Przecież to istna głupota. Jeżeli kobieta ma coś ciekawego politycznie do zaoferowania, to wyborcy się zorientują, że jest dobrym politykiem i wtedy na nią zagłosują.
Jeżeli chodzi o żłobki, to się z Tobą nie zgodzę. chodziłem do żłobka tak, jak moi trzej bracia i nie zauważyłem, żeby moje więzy rodzinne przez to jakoś ucierpiały. Znowu kłania się myślenie. Jeżeli będziemy wszyscy myśleć racjonalnie, to żadne media nikomu nic nie narzucą. Żadnej kobiecie nikt nie karze być inną niż jest faktycznie. A jeżeli ktoś myśli, że istnieją takie kobity jak w gazetach, to chyba nie wychodzi z domu.
Feminizm, to chyba wymysł kobiet, które chciały by wszystkie kobiety były prawnikami, doktorami, inżynierami. A nie wszystkie kobiety tego chcą. Tak myślę.