Autor Wątek: Dziwactwa/ obsesje  (Przeczytany 36884 razy)

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
Odp: Dziwactwa/ obsesje
« Odpowiedź #150 dnia: Kwietnia 10, 2013, 07:52:53 pm »
0
Ja wiem, że to już jest obsesja: nie znoszę mieć suchych ust. Zaczęło się od tego, że dawno temu w zimie jak to w zimie szczypały, a oblizywanie nic nie dawało, w sumie chyba nawet było jeszcze gorzej. Zaczęłam stosować krem Nivea i pomadki ochronne aż się od nich uzależniłam, szybko je wykańczałam, kupowałam następną i praktycznie się z nimi nie rozstawałam. Byle tylko nie oblizywać ust i byle tylko nie szczypały. Teraz smaruję je wazeliną, bo to tańsze i bardziej ekonomiczne, ale też wszędzie ją ze sobą noszę :P
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline sylvik

• Paradise City
  • Respect: +196
« Odpowiedź #151 dnia: Kwietnia 10, 2013, 11:04:14 pm »
0
Jak by był jakiś konkurs na osobę najbardziej potrzebującą pomocy, zgłaszam się na ochotnika! Zakupiłam wczoraj pluszowego misia na prezent. W domu posadziłam go tak, żeby widział telewizor. A teraz śpi na poduszce, żeby było mu wygodnie  :lol: Teraz sobie przypominam, że zawsze tak traktowałam maskotki i lalki. Pomooooocy!  :o
A miałam już się więcej nie demaskować  ;)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2013, 11:06:20 pm wysłana przez sylvik »

Offline Duffinka

• Atittude
  • I'm just a dreamer - I dream my life away
  • Respect: +477
« Odpowiedź #152 dnia: Kwietnia 11, 2013, 07:25:46 am »
0
Sylvik nie martw się też mam coś takiego. Zostawiłam kilka miśków w koszu na wypadek przyjazdu mojej chrześnicy i jak je układałam to starałam się ułożyć je tak by było im wygodnie (w żadnym wypadku do góry nogami) :P

Ponadto, nie wiem skąd mi się to wzięło, ale nie lubię czwartków  :o Mam wrażenie, że jak coś ma mnie porządnie w*** to właśnie w ten dzień i zawsze czekam by się skończył :facepalm:
"Byli jak gang upadłych aniołów, którzy zstąpili na Ziemię by wskrzesić rock'n'rolla"
"Muzyka jest jedyną zmysłową przy­jem­nością poz­ba­wioną zna­mion grzechu. "

Offline Stradlin_98

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +150
« Odpowiedź #153 dnia: Kwietnia 11, 2013, 02:51:42 pm »
+2
Nie mogę wytrzymać jak ktoś patrzy mi przez ramię kiedy coś robię. Nie to że mi to przeszkadza ale mam chyba z tym jakiś psychiczny problem, zawsze się odwrócę i opierdzielę za to.. :)
Nie znoszę ludzi co się pytają o drogę, chyba nawet się ich boję. Jak się pytają gdzie jest jakaś tam ulica to od razu się boję że źle nakieruję a potem chodzę i zastanawiam się czy dobrze pokierowałam tego ludzia...  :facepalm:

Offline Oplariska

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +187
« Odpowiedź #154 dnia: Kwietnia 11, 2013, 03:05:07 pm »
0
A ja nienawidzę, nie znoszę jak ktoś podczas posiłku, chlipie, siorpie, mlaska. No po prostu jak to słyszę, to mnie szlag trafia :facepalm:
o tempora, o mores!

Offline Wwzjr.

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +49
« Odpowiedź #155 dnia: Kwietnia 11, 2013, 04:18:33 pm »
0
Jak by był jakiś konkurs na osobę najbardziej potrzebującą pomocy, zgłaszam się na ochotnika! Zakupiłam wczoraj pluszowego misia na prezent. W domu posadziłam go tak, żeby widział telewizor. A teraz śpi na poduszce, żeby było mu wygodnie  :lol: Teraz sobie przypominam, że zawsze tak traktowałam maskotki i lalki. Pomooooocy!  :o
A miałam już się więcej nie demaskować  ;)

Też tak zawsze robiłam! A jak go przytulałam, to się bałam, że go uduszę. :D Ostatecznie w nocy misiek miał więcej przestrzeni ode mnie, żeby mu było wygodnie. :D Ponadto nie cierpię, gdy coś mówię, a ktoś z uwagą mi się przygląda, albo patrzy prosto w oczy. Zawsze mam wrażenie, że coś nie tak z moją twarzą i się krępuję, a już tym bardziej nie mogę spojrzeć na tego, kto tak bacznie mnie obserwuje. Ja wiem, że takie hm... kulturalne, ta osoba pokazuje, że mnie słucha, ale to strasznie krępujące!

A ja nienawidzę, nie znoszę jak ktoś podczas posiłku, chlipie, siorpie, mlaska. No po prostu jak to słyszę, to mnie szlag trafia :facepalm:

Tego też nienawidzę, mama od urodzenia tępiła u mnie takie zachowania i to chyba przez nią tak bardzo mi to przeszkadza. Cholera, trochę mam tych dziwactw. Co jeszcze? Nienawidzę śród. Mam jakąś środofobię. Już nawet poniedziałki mnie tak nie irytują. Nie mam pojęcia czemu. I boję się rozmawiać z ludźmi przez telefon. :D Może nie chodzi o przyjaciół, czy mamę, ale nawet jak mam zamówić pizzę, czy porozmawiać z ciocią to się stresuję.

Offline Stradlin_98

« Odpowiedź #156 dnia: Kwietnia 11, 2013, 05:38:37 pm »
0
Zawsze jak ktoś idzie "na mnie" na ulicy to muszę mu się prosto w twarz patrzeć, nie wiem czemu ale tak mam  :)

Offline Wwzjr.

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +49
« Odpowiedź #157 dnia: Kwietnia 11, 2013, 07:22:31 pm »
0
Ja, jak ktoś tak robi, to nie mogę się powstrzymać od śmiechu i muszę się odwracać, albo udawać, że dostałam sms.  :lol:
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2013, 07:39:11 pm wysłana przez Canis_Luna »

Offline emily_rose

• Respect: +122
« Odpowiedź #158 dnia: Kwietnia 12, 2013, 01:12:06 pm »
0
Ja zawsze jak wsiadam do pociągu, to boję się, że wpadnę w przestrzeń miedzy peronem a pociągiem :P

Offline Stradlin_98

« Odpowiedź #159 dnia: Kwietnia 12, 2013, 02:37:55 pm »
0
Zawsze jak wsiadam do autobusu to do końca jazdy zastanawiam się czy to na pewno mój autobus  :facepalm:

Offline Duffowa

• Atittude
  • Respect: +1027
« Odpowiedź #160 dnia: Kwietnia 12, 2013, 02:40:26 pm »
0
taaak! dokładnie tak!
i jak jest tłok w autobusie zawsze się zastanawiam czy zdążę wysiąść xd  :facepalm:

WindOfChange

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: Kwietnia 12, 2013, 03:02:48 pm »
+3
O, właśnie zauważyłam jeszcze jedno - za każdym razem przed wysłaniem posta na forum, klikam i patrzę na podgląd. Zielonego pojęcia nie mam, dlaczego xD

Offline bezia

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +54
« Odpowiedź #162 dnia: Kwietnia 12, 2013, 04:13:02 pm »
0
. I boję się rozmawiać z ludźmi przez telefon. :D Może nie chodzi o przyjaciół, czy mamę, ale nawet jak mam zamówić pizzę, czy porozmawiać z ciocią to się stresuję.

To samo u mnie! Nienawidzę zarówno dzwonić jak i odbierać ! Ja jestem usatysfakcjonowana jak widzę połączenie i cieszę się bardzo, że ktoś dzwoni,a  mimo to odbieram bardzo niechętnie.

Ja jestem za to uzależniona od mleka :D Do każdego posiłku, pomiędzy... czasem karton dziennie, czasem dwa. Dzień bez mleka nie istnieje!

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #163 dnia: Kwietnia 12, 2013, 05:58:09 pm »
+1
Nie mogę wytrzymać jak ktoś patrzy mi przez ramię kiedy coś robię. Nie to że mi to przeszkadza ale mam chyba z tym jakiś psychiczny problem, zawsze się odwrócę i opierdzielę za to.. :)
Nie znoszę ludzi co się pytają o drogę, chyba nawet się ich boję. Jak się pytają gdzie jest jakaś tam ulica to od razu się boję że źle nakieruję a potem chodzę i zastanawiam się czy dobrze pokierowałam tego ludzia...  :facepalm:

Też nie znoszę ludzi patrzących mi przez ramię, zwłaszcza gdy robię coś ważnego.. Mam ochotę potraktować łokciem.
Co do ludzi pytających o drogę - nie przepadam, bo nie mam za grosz orientacji w terenie, nie znam nazw ulic i nie potrafię tłumaczyć w prosty sposób jak dotrzeć gdzieś...

Offline Duffinka

• Atittude
  • I'm just a dreamer - I dream my life away
  • Respect: +477
« Odpowiedź #164 dnia: Kwietnia 12, 2013, 10:53:26 pm »
0
No właśnie! Patrzenie przez ramię :angry: Dokładnie z łokcia między oczy. I chyba z tym związane jest to, że jak uruchamiam komputerek to jest on ustawiony tak, by był w zasięgu tylko mojego wzroku.
"Byli jak gang upadłych aniołów, którzy zstąpili na Ziemię by wskrzesić rock'n'rolla"
"Muzyka jest jedyną zmysłową przy­jem­nością poz­ba­wioną zna­mion grzechu. "